reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Imama Ty msz termin porodu moich marzeń!!! Strasznie chciałam urodzić właśnie w kwietniu lub maju. Żeby już było cieplej, ogród, spacery, pierwsze rodzinne wypady, grille, ludzie sie budza do życia. W lipcu już masz takiego 3 miesięczniaka to i można gdzies pojechać na spokojnie na wakacje... no idealnie!

Ja się niestety nie wstrzeliłam bo to trzeba sie postarac latem, kiedy ja miałam bezwzględny zakaz starań po metotreksacie :(

Dla mnie najgorszy czas na poród to październik- styczeń (synka mam z końca stycznia) i coś czuję że pewnie tak sie wstrzele znowu ...o ile w ogóle sie uda.

reklama
BBAnna ja właśnie chciałam rodzic tak listopad-luty bo puchnie strasznie w lato. I z takim maluszkiem i tak dużo na cycu i do lata było by już lepiej by siedział itd. Ale kwiecień na upartego tez może być hehe nie No akurat na wiosnę wiec myśle ze nie będę jak fiona znowu!
U mnie w rodzinie bo sama mama moja ostatnio mówiła nie ma żadnego mężczyzny z kwietnia same kobietki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej wszystkim
Ooo @leeleeth nie dziwię Ci się,że się zestresowałaś, ja tam nawet nie gmeram,bo boję się o jakies uszkodzenie moimi niewprawnymi palcami. Musisz isc jak najszybciej skontrolować ,to na pewno .
Ech a juz miałam pisac, że u mnie czarny scenariusz ,bo wielka @ się rozkręciła z tego plamienia. Nie ma to jak 2 okresy w miesiącu ,hureeeey:baffled: poczytałam na necie ,ze czasami zdarza się krwawienie międzymiesiaczkowe, widocznie cykl był bez owulacji.
@maran-atha a ty jakie mialas te krwawienia? Ja chyba mam jednak cos innego i mam nadzieję,że to tylko jednorazowa sytuacja...
@Marzycielka86 a może jednak się udało:happy: czekamy na testowanka,twoje i Biedronkowe :)
@rena-chan jak tam? Kiedy ty testujesz?

Rodziłam w lato, początek lipca i nie wspominam tego dobrze ponieważ upał był straszny, nie dało się wyjść z dzieckiem na dwór w taki ukrop, zero cienia, w domu duchota, człowiek wiecznie upocony. Na zimę wydaje mi się że jest lepiej ponieważ do wiosny dziecko akurat będzie fajne, i kobieta dojdzie do siebie :)

Hejka, u mnie tez nastawienie nijakie. Dopadło mnie na dodatek chorobsko. Wczoraj jednak wzięłam pierwsza dawkę clo, dzisiaj 4dc wiec niedługo staranka-jakoś już tego entuzjazmu nie mam. Pogoda masakryczna, w pracy dużo roboty, wszystko mam teraz na nie! [emoji30]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie też jakoś nijako. Wczoraj nie poprawialismy, dzisiaj 12 dc i chyba owu, ale kto wie. Do tego słabe samopoczucie psychiczne mnie dopadło.

reklama
Hej wszystkim
Ooo @leeleeth nie dziwię Ci się,że się zestresowałaś, ja tam nawet nie gmeram,bo boję się o jakies uszkodzenie moimi niewprawnymi palcami. Musisz isc jak najszybciej skontrolować ,to na pewno .
Ech a juz miałam pisac, że u mnie czarny scenariusz ,bo wielka @ się rozkręciła z tego plamienia. Nie ma to jak 2 okresy w miesiącu ,hureeeey:baffled: poczytałam na necie ,ze czasami zdarza się krwawienie międzymiesiaczkowe, widocznie cykl był bez owulacji.
@maran-atha a ty jakie mialas te krwawienia? Ja chyba mam jednak cos innego i mam nadzieję,że to tylko jednorazowa sytuacja...
@Marzycielka86 a może jednak się udało:happy: czekamy na testowanka,twoje i Biedronkowe :)
@rena-chan jak tam? Kiedy ty testujesz?
Tymon'sMom u mnie takim dluzszym krwawieniem objawial sie właśnie polip... W srodku cyklu pojawialo sie krwawienie czasem dosc mocne i trwalo niekiedy ze 2 dni... Pozniej mijalo i dochodzilo do owulacji, ale ciazy z tego przez dlugi czas nie bylo bo ten polip utrudnia zagniezdzenie zarodka bo dziala troche jak spirala... ale w styczniu mimo polipa sie udalo i mam Millie :) jak sie bedzie powtarzac to sprawdź to na usg bo moze to spadek hormonow a moze polip lub jeszcze cos innego, warto sprawdzic dla spokoju wlasnego...

Do góry