Tak chciałam zadziałać ale chyba nie jest mi dane,z tymi testami miałam mega kreche jak się staraliśmy o 2 ciążę , A tu takiej teraz nie widzę jak dla mnie właśnie też same negatyw ta kreska nie jest taka jak powinna być - Jeszcze dziś zrobię ale jak dziś nie wyjdzie nic to chyba luzujemy 18dc,dziś mam, i czekamy ze staraniami na styczeń,
reklama
Marzycielka86
Fanka BB :)
Witam. U mnie dziś pojawiła się@ zgodnie z przewidywaniami ;-) Trzymam za wszystkie staraczki mocne kciuki aby ta zła passa na negatywy w końcu się skończyła a ja powracam do starań dopiero w styczniu. Mam nadzieję że nie zostanę sama i ktoś będzie jeszcze na tym forum :-) Imama mam też nadzieję że będziesz tu zaglądać i bedziesz nam doradzać ;-)
Malineczkaa94
Aktywna w BB
Hej dziewczyny, a jak to jest z ta płcią? Skąd wiecie kiedy "robi" sie dziewczynkę a kiedy chłopca? Mam termin na maj ale nurtuje mnie ten temat
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Imama
Chcecie się wszystkie najeść ze święta dopuszczacie staranka? Wyglada na to ze wszystkie się przerzucacie na styczeń. Mam nadzieje ze energia świąteczna pomoże i posypią się kreseczki w nowym roku.
Biedronka a jak u Ciebie? W sumie chyba z Gosica i BBAnna zostaliście do testowania.
Marzycielka będę będę bo już w te forum się wkręciłam.
Przeczucia widzę u Ciebie się sprawdzają.
Ja za rada położnej stosuje od wczoraj probiotyki bo wg niej może to być nawet jakiś pasożyt skoro od maja aż tak źle non stop sie czuje. Do tego ma mi robić akupunkturę sama jestem ciekawa- robiła któraś może?
Malineczka niestety tego nie wiemy. Bardziej dieta czy suplementacja mogą dopomóc w płci dziecka ale gwarancji nie ma. A miałaś już prenatalne? Lekarz często określa już wtedy płeć. Ja termin na kwiecień mam
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Biedronka a jak u Ciebie? W sumie chyba z Gosica i BBAnna zostaliście do testowania.
Marzycielka będę będę bo już w te forum się wkręciłam.
Przeczucia widzę u Ciebie się sprawdzają.
Ja za rada położnej stosuje od wczoraj probiotyki bo wg niej może to być nawet jakiś pasożyt skoro od maja aż tak źle non stop sie czuje. Do tego ma mi robić akupunkturę sama jestem ciekawa- robiła któraś może?
Malineczka niestety tego nie wiemy. Bardziej dieta czy suplementacja mogą dopomóc w płci dziecka ale gwarancji nie ma. A miałaś już prenatalne? Lekarz często określa już wtedy płeć. Ja termin na kwiecień mam
Marzycielka86
Imama co jak co ale te przeczucia to zawsze mi się sprawdzają ja odpuszczam bo mąża od grudnia nie będzie w domu bo jedzie na szkolenie, a ja zrobię sobie badania na spokojnie może tam znajdę odpowiedź dlaczego się nam nie udaje.
B
bibiU
Gość
Imama ja mam 28 dc i okresu póki co nie ma ale nie testuje jutro, czekam spokojnie na okres albo jego brak bo
z tego cyklu i temperatury to nic nie wiem jest podniesiona kilka dni ale tak jak w poprzednich cyklach bez żadnego szału, a cykle mam 25-33 i w tym cyklu to naprawde dziwny ten wykres jest. Ja jak nie wyjdzie nie odpuszczam nawet w święta
z tego cyklu i temperatury to nic nie wiem jest podniesiona kilka dni ale tak jak w poprzednich cyklach bez żadnego szału, a cykle mam 25-33 i w tym cyklu to naprawde dziwny ten wykres jest. Ja jak nie wyjdzie nie odpuszczam nawet w święta
Gosica
Witam Was! Miciurka, a nie chcecie zadzialac na ślepo? Szkoda cyklu...
Marzycielka, miejmy nadzieje ze badania pomogą w znalezieniu przyczynhbraku ciazy. Może to jakaś blokada?
Malineczka, my tak naprawdę nie wiemy jak się robi dziewczynke lub chłopca...próbujemy znaleźć czynniki zwiększające szanse na upragniona płac. Rozumiem, ze czekasz na poznanie płci? Staraliście się o konkretna płeć dziecka?
Imama, ja generalnie z dieta nie cuduje, bazuje niby na tym LE, bo jem stosunkowo mało kalorii.Wiec mam plan działać i w grudnia, chyba ze teraz zaskoczy. Jutro kończę clo i rozpoczynam odliczanie-musze się przyszykować na monitoring bo podobnie Jam w ostatnim cyklu chce namierzyć owulacje i przy okazji dowiedzieć sie czyniena więcej jajeczek niż jedno wiecdo mojego testowania jeszcze kupa czasu ;( fajnie, ze się wkręciłas w to forum,mam nadzieje ze mi cos nie cos doradzisz. Teraz staram się wrzucić na luz i już się nie stresować starankami.
Niestety akupunktury nigdy nie robiłam, a probiotykina pewno nie zaszkodzą-może akurat przyniosą Ci ulgę. Jak ogólnie się czujesz? Nadal ból brzucha Ci doskwiera?
Biedronka, Please wrzuć w końcu pozytywa, bo takiej posuchy na forum dawno nie było ;( co Wy się wszystkie zgadalyscie ze proznujecie w grudniu? [emoji6]
Marzycielka, miejmy nadzieje ze badania pomogą w znalezieniu przyczynhbraku ciazy. Może to jakaś blokada?
Malineczka, my tak naprawdę nie wiemy jak się robi dziewczynke lub chłopca...próbujemy znaleźć czynniki zwiększające szanse na upragniona płac. Rozumiem, ze czekasz na poznanie płci? Staraliście się o konkretna płeć dziecka?
Imama, ja generalnie z dieta nie cuduje, bazuje niby na tym LE, bo jem stosunkowo mało kalorii.Wiec mam plan działać i w grudnia, chyba ze teraz zaskoczy. Jutro kończę clo i rozpoczynam odliczanie-musze się przyszykować na monitoring bo podobnie Jam w ostatnim cyklu chce namierzyć owulacje i przy okazji dowiedzieć sie czyniena więcej jajeczek niż jedno wiecdo mojego testowania jeszcze kupa czasu ;( fajnie, ze się wkręciłas w to forum,mam nadzieje ze mi cos nie cos doradzisz. Teraz staram się wrzucić na luz i już się nie stresować starankami.
Niestety akupunktury nigdy nie robiłam, a probiotykina pewno nie zaszkodzą-może akurat przyniosą Ci ulgę. Jak ogólnie się czujesz? Nadal ból brzucha Ci doskwiera?
Biedronka, Please wrzuć w końcu pozytywa, bo takiej posuchy na forum dawno nie było ;( co Wy się wszystkie zgadalyscie ze proznujecie w grudniu? [emoji6]
B
bibiU
Gość
Oj Gosica chciałabym żeby był pozytyw szkoda by było tylu seksów i piwa wypitego przed haha trzymam kciuki za Twój cykl
reklama
B
bibiU
Gość
28 dc
Podziel się: