@Imama gratuluje zdrowego syneczka, przykro mi, że córcia nie wyszła ale i tak będzie pociecha z Maluszka.
Ja ostatnio na forum płakałam, że boje sie jeśli nie uda mi sie tej córeczki zaplanować... ale tak patrzę na moich synów i wiecie, robię podejście do płci ale nastawiam sie na Beniamina. I będzie cudnie [emoji7] byle zdrowe było
@Miciur-ka ja zaczęłam pić taką sypana, vo rozpuszczalna to piłam i w przed ciążami z chłopcami. Zmieniłam dietę, mega brak mi mięsa [emoji24] mam straszny problem, żeby nie podjadać [emoji55]
No i pamiętanie o tabelach to mega wyzwanie [emoji1320]
Męża karmie tabsami i herbatki w niego wciskam
Hahhaha zobaczymy co wyjdzie.
@Zonami a wiesz, że położna na oddziale ostatnio właśnie mówiła, że dużo zależy od psychiki kobiety. Z tym, że czasem prawdziwe potrzeby są głęboko ukryte w podświadomości, i ze blokujemy możliwość zajścia w ciąże z określona płcią [emoji848]
Przedstaw metodę baby dust w skrócie dla nas
Ja na dwa dni przed owu, nie zachodziłam w ciąże, a tu pięć dni i zaskoczyło [emoji15]
@rena-chan o matko! Ale kolos!
@gorligorligor No ja miałam byc wymarzonym
synkiem rodziców, rodzynkiem. Maja same dziewczynki [emoji55]
@Marzycielka86 może tak byc, bo u mnie gdy na usg miałam pęcherzyk mega taki do pęknięcia to kreska wyszła podobna jak u Biedronki
@Gosica w tym Kopico to niewiele tej kawy jest [emoji6]
@Imama słowa tego chłopca, trochę mnie zawstydziły. Bo tak sie stara baba uparła na płeć a tu dramaty sie obok rozgrywają, trzeba sie cieszyć z tego co dobry Bóg daje, że żyje, że zdrowe, że mamy możliwość zajść w ciąże. Czasem mądrość nawet od dziecka płynie
@ Mikallo straszne co piszesz! To taki piękny okres a tu goście zachowali sie jak chamy (przepraszam za dosłowność) dawno nie spotkałam sie z takim brakiem poszanowania. Współczuje.
Ja z moim Emilem nie zamierzam nigdzie jeździć na Wigilie, tylko moja mama przyjdzie. Bo została sama, tata umarł wiec to pierwsze święta bez niego i pewnie będzie jej cieżko.
@Millo czekamy razem z Tobą [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
@Biedronka0506 jestem jestem, mieliśmy jelitowke, wiec był pogrom. Pięciu chłopa chorych [emoji33]
I tak mam ostatnio ładny różowy śluz, i jajnik mnie kłuje i tył pleców boli jak przed @ wiec liczę, ze może grudzień i będzie już @ Hahha nigdy tak nie czekałam na ciocie z hameryki [emoji23]