reklama
B
bibiU
Gość
Witam z rana popijając kawke Gosica ja ten cykl spisuje raczej na straty bo ostatnie seksy w poniedzialek i wczoraj w czwartek w taki test owu, a wtorek środa nie robiłam bo mnie wkurzały i myślałam, że przegapiłam owu, no nic zadziałaliśmy wczoraj haha poleżałam
w pozycji świecy hahaa temperatura wczoraj 36.63 a dziś 36.68 także jakiś tam wzrost jest Imama jak samopoczucie? Dziewczyny która testuje ?
w pozycji świecy hahaa temperatura wczoraj 36.63 a dziś 36.68 także jakiś tam wzrost jest Imama jak samopoczucie? Dziewczyny która testuje ?
B
bibiU
Gość
Zonami a Ty jakie masz dzieci?
Imama
Fanka BB :)
Biedronka a tam już stracony! Ja tez trzymam kciuki.
U mnie dalej bóle brzucha nic nie przestało. Muszę ten magnez wziasc albo ten taki proszek. Kurde zaś się tak szybko zaczyna. Możliwe ze to skurcze Braxtona ale to dość wcześnie. Ja zawsze mamega mocne ale myśle ze wtedy tez ten poród u mnie taki szybki bo cała prawie ciąże brzuch się stawia i przygotowuje. Ale tu zaś boli! Ale No skontrolowałam nic więcej nie zrobię.
Zonami zawsze jak są staranka jest szansa. Trzeba uważać. Ja tak zawaliłam po poronieniu zaraz po trzech dniach mieliśmy przytulanka i byłam na milion procent pewna ze noc z tego a jednak zaskoczyło. Także kciuki za staraczki i się nie poddawajcie!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie dalej bóle brzucha nic nie przestało. Muszę ten magnez wziasc albo ten taki proszek. Kurde zaś się tak szybko zaczyna. Możliwe ze to skurcze Braxtona ale to dość wcześnie. Ja zawsze mamega mocne ale myśle ze wtedy tez ten poród u mnie taki szybki bo cała prawie ciąże brzuch się stawia i przygotowuje. Ale tu zaś boli! Ale No skontrolowałam nic więcej nie zrobię.
Zonami zawsze jak są staranka jest szansa. Trzeba uważać. Ja tak zawaliłam po poronieniu zaraz po trzech dniach mieliśmy przytulanka i byłam na milion procent pewna ze noc z tego a jednak zaskoczyło. Także kciuki za staraczki i się nie poddawajcie!
B
bibiU
Gość
Imama ja brałam magnez Asmag chyba 2 tab 3 razy dziennie całą ciąże z polecenia lekarza no ale to tu w PL. Musisz się oszczędzać i odpoczywać w miare możliwości, a brzuch mi tak sztywniał pod koniec ciązy jak cos porobilam w domu, dziękuje za kciuki
A Ty idziesz w pon więc jeszcze skontrolujesz u swojej te dolegliwosci
A Ty idziesz w pon więc jeszcze skontrolujesz u swojej te dolegliwosci
Zonami
Mam synka niedługo skończy 6 lat. Owulacją miałam z tego jajnika który był operowany, jakoś już w niego nie wierzę. 3 cykle starań z niego nic nie było, jeden cykl z drugiego u zaskoczyło tylko biochemiczna. Może mi się zrosty zrobiły. W każdym razie zataczam wizję długich starań, do tego wyluzowac nie mogę.
B
bibiU
Gość
Zanomi sorki, ze pytałam ale jest kilka nowych dxiewczyn i mi się mylą oj ja mam synka ma 9,5 miesiaca i tez fiksuje troche bo o niego staralismy pół roku albo troche dluzej, niby nie dlugo ale jak czlowiek chce to zachodzi w glowe. Trzymam za Ciebie kciuki
PrzyszłaMama87
Imama ja również dołączam się do gratulacji zdrowego synusia :* i oczywiście podziwiam za podejście bo tak wiele zrobiłaś tyle poświęceń i przygotowań a jednak synek tak bardzo chciał być z Tobą :* dużo lepiej zniosłas ta informacje niż ja bo ja naprawdę dłuższy czas byłam niemal załamana ale przeszło i kompletuje powoli wyprawkę dla Nikosia bo to już 30 tydzień ja chyba przy dwójce pozostanę bo tracę wiarę w całe planowanie, niestety. Z niecierpliwością czekam na usg mojej przyjaciółki która zaliczyła wpadkę, ma już dorosła prawie corke i 8 letniego syna i chce drugiego syna chociaż znając życie to będzie odwrotnie tak jak u mnie. Niby przed wpadka zmieniła trochę styl życia, schudła itd Wiec jestem bardzo ciekawa a u Ciebie Imama tak myślałam ze może organizm odrzuca żeńskie zarodki- te pierwsze 2 poronienia hmmm tez słyszałam o takich przypadkach
reklama
Gosica
Witaj Biedronka, jeśli działaliście jeszcze wczoraj to może akurat zaskoczy. Trzymam już kciuki za testowanie.
Zonami, nigdy nie mów nigdy. Również trzymam kciuki za pozytywa.
Imama, tez w obu ciążach miałam stawianie brzycha i byłam na podtrzymaniu. To jest bardzo niebezpieczne, trzeba jak najwiecej polegiwać, brać magnez i nospe.Ale porody dzięki temu mega szybkie
Zonami, nigdy nie mów nigdy. Również trzymam kciuki za pozytywa.
Imama, tez w obu ciążach miałam stawianie brzycha i byłam na podtrzymaniu. To jest bardzo niebezpieczne, trzeba jak najwiecej polegiwać, brać magnez i nospe.Ale porody dzięki temu mega szybkie
Podziel się: