B
bibiU
Gość
Kitqa a tulenie do małego synka może być? Haha jakie to jony ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie właśnie wydłużyl cykl Castagnus i jest dziewczynkowy tak jak Wit b compleks zwłaszcza Wit b6Gosica, dzięki za namiar na paski. Czy to ph mierzymy w określonym dniu cyklu? No i daj znać czy jest @?
Dziewczyny miałam dziś piękny sen. Śniło mi się że byłam w ciąży i na usg lekarka zobaczyła chłopca. Ja z resztą tez widziałam. Hehe nawet termin pamiętam na kiedy mi wyliczyla[emoji4] ale czułam się szczęśliwa aż obudzić się nie chciałam...[emoji4]
Ostatnie dwa cykle moja faza lutealna ma 10 lub 11 dni (bo nie wiem czy dzień owulacji liczyć już jak fl). Czytałam że to na granicy ale dość krótko. Czy któraś tak miała a mimo to zaszła w ciążę? Chce jeszcze poczekać ten cykl i zobaczyć czy się powtórzy taka długość a później dopiero ewentualnie zacznę działać tylko martwi mnie że jakiekolwiek pomoce na przedłużenie fl są dziewczynkowe... Bo costagnus i Wit B to chyba na dziewczynkę...?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom