Aleksandra- mąż : dużo nabiału , OLE, szyszki chmielu , korzeń lukrecji, zero mięsa czerwonego, bardzo mało jajek , i mam nadzieję że teraz zmiany warunki pracy nam dopomoga bo się grzeje siedzi dużo ,plus piwo A ja: dietę mam LE , generalnie mało kalorii Ale szczerze powiem nie liczę bo nie chce mi się dużo zachodu jakoś nie mam jak z moim młodszym "terrorysta" [emoji6][emoji23],
,ale chodzę głodna ,omijam śniadanie , 2-3 posilki dziennie , bez podjadania, kawa 2 dziennie z mlekiem i cukrem ,piwko zero, jakieś winko, kcal wg.Atomic dla mnie około 1800 do 2000kcal,przez to że jeszcze karmie , pisała mi najważniejsze żebym nie miała za mało Bo po prostu może mi się zatrzymać owulacja , w tym miesiącu już nie jem miesa (warzywa można jeść bez liczenia kcal) hm co tam jeszcze ja chce baby aspirin brać tylko muszę przeczytać co i Jak , W listopadzie i grudniu planuje też iść sprawdzić testosteron i estrogen, w okolicy owulacji porownac,
-nie wiem czy dotarłaś do moich starań z 2016 ale mi sprzyjalo wszystko faza księżyca wszelakie kalendarze jony,zakwasilam się , suplementy no wszystko i też mam syna
Gosica-pewnie myślę że żurawina jest ok, a mąż coś bierze twój ?
Musisz nad nim sie trochę poznecac [emoji6][emoji23]
Imama- u mnie to samo ! Głupio to mówić ale jakbym miała parke to nie wiem czy bym chciała 3 może, gdyby mąż chciał , a teraz to już mi się włączyło że 4 fajnie [emoji23][emoji23], Jak mamie mówiłam że mąż chce 4 a ona : "nie 3 starczy" haha się kobieta przestraszyła [emoji16][emoji28]
Naomi - ja mam 30l., ni ja nie wiem czemu masz preferencje jak już parke Masz, coś musi być dlaczego wolisz córkę
, ja już bym preferencji nie miała , jak dla mnie to 35 rż chce już mieć ostatnia ciążę za sobą ,
Rena-ja mam 2 syna i nie płakałam nad jego przyjściem na świat, chyba każdy ma jakiś obraz /model rodziny w głowie ale jak będzie się okaze- co nie znaczy że mamy sobie nie dopomóc w spełnieniu
,nie myślę że szczupłe osoby mają konkretna płeć -jestem a bynajmniej byłam szczupła [emoji23] przed 1 ciąża a mam syna
Marzycielka-moze jeszcze zdazyliscie
, to widzę że przy clo można się wszystkiego spodziewac,
Kinga-nawet tak nie mów bo ja mam 30tke i celuje w córkę -burzysz mi mój świat [emoji6][emoji23] hehe
Leeleeth- Ty przez karmienie piersią musisz jeść więcej 2 posiłki to za mało ! ale takie utrzymanie 2 tyś kcal powinno być ok, bardziej chodzi o to żeby ciągle nie utrzymywać glukozy na wysokim poziomie , podjadając, ale kobiety KP to inaczej , u mnie to już końcówka kp to inaczej ,
Girligor-ja mam guzki na tarczycy, narazie same chłopy u mnie
Kitqa- my tu czekamy na twoje usg
, też z wielką niecierpliwością bo wyjątkowo Ci twoi lekarze co usg zdanie zmieniają [emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom