reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@BB_Anna, nie przesądzaj wszystkiego. Nie zawsze wychodzi w dniu spodziewanej miesiączki. Poczekaj ze 3 dni albo najpewniej pójdź na bete.

Kitqa a widzisz[emoji4] było wcześniej mi powiedzieć że jesteś 30stka i byś się nie stresowala[emoji6]

Za to uwielbiam wszystko co słone. Kocham sòl, ziemniaki i pomidory w każdej postaci więc o tyle dobrze że do tego nie muszę się zmuszać. Za to banany blee ale jeden dziennie zjadam...

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kinga - miałam 30-tke w sierpniu tego roku ;),

Gosica - tak wzięłam się za męża bo ostatnio wzięłam się tylko za siebie a teraz za dwójkę ,
Generalnie jeszcze obserwuje te metodę co leeleth znalazła , i chce sobie z tej okazji zbadac hormony w okresie okoloowulacyjnym i zobaczyc,

Kati-mam koleżankę która lata się leczy na tarczyce i ma samych synów ,

Mikallo-to naprawdę nie wiadomo o co chodzi , może grosik do grosika i coś tam rusza w kierunku zmiany płci, Któż to wie,jeśli bez planowania Ci się udało To uważam że jestem mega szczęściara :)

Kitqa-moj tata ma siostrę jego siostra ma 2 synów a on ma 2 córki - To się nazywa podział [emoji23]

Ja chce wpadkę z córka [emoji23] nie chce mi się dietowac hahha

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Bb_Anna, moze rzeczywiście za wczesnie ten test. Ja w razie czego zrobię test w poniedziałek-25 dc. mam nadzieje ze się nie ugnę! ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

BB_Anna, nie no ja bym czekała na dzień spodziewanej miesiączki. Mi z córką mimo że beta rosła pięknie to w dniu spodziewanej miesiączki wyszła tak blada kreska że mąż jej nie widział a ja pewnie oczami wyobrazni. Też myslalam że się nie uda a 3 dni później nie było wątpliwości. Poczekaj cierpliwie.

Miciurka, zaczynasz w styczniu? Dobrze pamiętam? W styczniu będzie dziewczynka- mówię z doswidczenia[emoji6] także kciuki.

A tak z innej beczki. Jutro na TVN o 21.50 będzie film "Wiek Adeline". Jak nie ogladalyscie to koniecznie!!![emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@BB_Anna zgadzam się z @Kinga_1 głowa do góry! Póki nie ma miesiączki zawsze jest szansa.
@Kinga_1 wiesz co tak sobie myślę, że skoro odżywiasz się chłopczykowo (bo lubisz) a i tak wyszła z tego córka to będzie ciężko zrobić syna. Myślę sobie że właśnie trzeba coś zmienić, coś aby się gospodarka ruszyła. Taka mam teorie.
Widzisz! Teraz to już będę spokojna[emoji6] (sugerowałam się kalendarzem chińskim i tym że chciałam popic na swojej 30tce i dlatego tak wyszło :))
Ile masz lat?

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry