reklama
Imama
Fanka BB :)
Podobno praca przy chemikaliach czy w wyjątkowo ciepłych warunkach uszkadza i zmniejsza ilość nasienia. I to niby skutkuje w córkach. Te nasze ciepłe kąpiele, abstynecja itd maja to samo spowodować.
Mój mąż miał wypadek w lipcu. Był na lekach przeciwbólowych, morfinie, antybiotykach itd. Do tego rendgen i tomografia (jąder bo schodził mu kamień z nerki). Wg teori mega szanse na core. Aż się bałam ze za bardzo plemniczki będą uszkodzone itd ale nie chciałam czekać trzech cykli wiec odrazu w tym miesiącu się staraliśmy. Także No... zobaczymy czy z tego córa wyjdzie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mój mąż miał wypadek w lipcu. Był na lekach przeciwbólowych, morfinie, antybiotykach itd. Do tego rendgen i tomografia (jąder bo schodził mu kamień z nerki). Wg teori mega szanse na core. Aż się bałam ze za bardzo plemniczki będą uszkodzone itd ale nie chciałam czekać trzech cykli wiec odrazu w tym miesiącu się staraliśmy. Także No... zobaczymy czy z tego córa wyjdzie
Moj mial wlasnie w miesiacu staranuowy rentgen (nogi) no i corka.
Do tego uraz jadra rok wczesniej i megaaa sie pocil w pracy.Nie raz mowil ze jajka mu plywaly ;D procz tego tez duzo spawal.
Imama ktorego dokladnie masz usg?
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Do tego uraz jadra rok wczesniej i megaaa sie pocil w pracy.Nie raz mowil ze jajka mu plywaly ;D procz tego tez duzo spawal.
Imama ktorego dokladnie masz usg?
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Imama
Maziajka u mnie w miesiącu starankowym 3 rendgeny ale ręki bo złamana i tomografia jąder ( i chyba rendgen tez jąder). A pracować nie pracował No bo wypadek i szpital itd. Antybiotyki tez podobno uszkadzają plemniczki a miał trzy serie.
Także No właśnie Gosica nie ma reguły. Jedynie ze nas zaskoczę a co hehe
Mam już za tydzień w poniedziałek 13 listopada [emoji7]
Także No właśnie Gosica nie ma reguły. Jedynie ze nas zaskoczę a co hehe
Mam już za tydzień w poniedziałek 13 listopada [emoji7]
@kinga tak mam jednego orzeszka adoptowanego, wczesniej miałam dwóch, potem 10 lat nie mogłam zajść w ciąże, i adopcja mi pomogła. Także widzisz mieć szczególnego we mnie nie ma.
@Gosica, ja na GD znalazłam taki przypadek. Kobieta miała 5 czy 6 synów i starała sie o córę, finalnie ja miała.
Tak zbieżność sytuacji mi sie spodobała. Jeśli to loteria to w sumie wszystko jedno jaka strategie podejmiesz i tak masz 50/50
No i myśle żeby wykupić ten plan od Atomic, jednak jeśli u @Imama będzie chłopczyk to bardzo mocno przemyśle bo jednak to spory wydatek a pewności żadnej [emoji6]
Zamówiłam suple i będę już Go karmiła, pomału zmieniam tez jego dietę, wykluczam czerwone mięso, cukier, zmieniłam pieczywo na ciemne, masło na florę pro activ, ziemniaki zastępuje kasza, ryżem lub makaronem. Jemy obiadokolacje, najczęściej jako gorące posiłki. Jogurty do pracy, i kawa.
Ja sama staram sie trzymać diety, jednak przy kp, dwa posiłki to zdecydowanie za mało, i niestety jem śniadanie, ale staram sie by jeść jak najpóźniej, zazwyczaj Ok 11. Z czasem mam nadzieje ze zrezygnuje.
@Gosica, ja na GD znalazłam taki przypadek. Kobieta miała 5 czy 6 synów i starała sie o córę, finalnie ja miała.
Tak zbieżność sytuacji mi sie spodobała. Jeśli to loteria to w sumie wszystko jedno jaka strategie podejmiesz i tak masz 50/50
No i myśle żeby wykupić ten plan od Atomic, jednak jeśli u @Imama będzie chłopczyk to bardzo mocno przemyśle bo jednak to spory wydatek a pewności żadnej [emoji6]
Zamówiłam suple i będę już Go karmiła, pomału zmieniam tez jego dietę, wykluczam czerwone mięso, cukier, zmieniłam pieczywo na ciemne, masło na florę pro activ, ziemniaki zastępuje kasza, ryżem lub makaronem. Jemy obiadokolacje, najczęściej jako gorące posiłki. Jogurty do pracy, i kawa.
Ja sama staram sie trzymać diety, jednak przy kp, dwa posiłki to zdecydowanie za mało, i niestety jem śniadanie, ale staram sie by jeść jak najpóźniej, zazwyczaj Ok 11. Z czasem mam nadzieje ze zrezygnuje.
reklama
kinga_z1
Imama ja to czekam na Twoje usg. Jeśli będzie dziewczynka to uwierzę że u mnie też może się spełnić. Także kciuki i pokłady wiary są[emoji4]
BB_Anna, no to skoro coś tam się w brzuchu dzieje to może jednak?[emoji1]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
BB_Anna, no to skoro coś tam się w brzuchu dzieje to może jednak?[emoji1]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: