reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Marzycielka, tez bonę się częstych przytulanek ze względu na ryzyko podwyższenia testosteronu który u męża jest wysoki ;( dobra, będę kombinowała znowu ze strategia po teście. Może akurat już nie trzeba będzie [emoji39]
Tymon'sMom, szkoda. Na szczęście lada moment nowy cykl i emocje ;) Wiem, człowiek wiele jest w stanie sobie wmówić ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gosica moj maz mial testosteron wysoki w samej gornej granicy normy, ja tez mialam wysoki a mamy same corki ;) wiec hormony nie sa raczej glownym czynnikiem decydującym ;)

Marantha, im dłużej siedzę w tym temacie tym mam większy mętlik w głowie. Jeszcze niedawno byłam przekonana ze główna role gra pH, teraz ze jednak testosteron... s tak naprawdę musi to być zlepek kilku, kilkunastu czynników...

Gosica- dokładnie , dlatego ja zrezygnowałam z sylku a wcześniej strasznie napalona byłam na niego

No i trzymam kciuki za pozytywa w tym cyklu :D

Ja to też wątpię i myślę jak to w ogóle zrobić ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Marantha u mnie to samo z butami ... ogolnie to mamy skok 2-latka x100 . Wszystko na NIE ! Wesolutko jak cholera :)
Ja jestem zdania jak Marantha w planowanie nie wierze, ale jest warto planowac wlasnie z tego powodu zeby sobie nic pozniej nie zarzucic... ze sie nie probowalo . Najwazniejsze pytanie .. co jesli sie nie uda ?

Miciurka, dzięki.
Widzisz, to zakwaszanie robiłam ostatnio, chyba raczej dla zasady. Jeszcze to OLE, które mąż bierze mam nadzieje ze ma jakiś wpływ. Ehh, zwariować przyjdzie z tym kombinowaniem.

Ja nie wiem do konca czy jeśli bym nic nie kombinowała to by sie córka udała, ale z drugiej strony patrząc to na moich wrześniówkach 2015 sporo dziewczyn które urodziły drugie dziecko w tym roku ma właśnie dziewczynki, a wczesniej chłopcy byli bez kombinowania itd, róznica wieku nieduza

reklama
Gosica- ja zapytam Atomic na GD czy jest sens z tym wszystkim co planuje jeszcze używać zakwaszacza, bo jakoś ostatnio to nawet cytryny i inne cuda wianki nie pomogły ale syn jest z jakiegoś super plemnika serio nawet mąż ostatnio mówił że nie dał mały sobie zgiac rączki żeby się ubrać mówił że jak się że połamie nie da sobie i koniec taki mały smerf :D

Maggie - przypomnij ty masz 1 córkę czy więcej :) ? Wybacz skleroza nie boli ;)

Właśnie ja bym się chciała wstrzelić na wrzesień /październik bo już na kwiecień /maj nie dam rady w parzystym roku (btw. Się śmiałam że moje chłopaki z nieparzystych lat są to może jak pójdę odwrotnie to coś z tego będzie ;) )

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry