reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mikallo mam w środę 25.10 ale nie spodziewam się żadnych rewelacji. Tak pewnie nic nie będzie widać.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Biedronka, myśle ze jednak lekarz się myli, nifty 2x wyszło, drugie badanie potwierdziło to pierwsze.
Mikallo, nie martw się może dzidzia ma mniej miejsca, albo potrzebuje więcej czasu na sen.
Kitqa, Ty to masz niezła zagwostke z płcią dziecka, wyglada ze będziesz miała niespodziankę przy porodzie ;) oby ten termin dobrze wyliczyli!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Gosica jeszcze ja jeszcze ja z Wami!

@Imama ja mezowi nie daje lukrecji, ani szyszek. Jedynie na libido moga wpływac te jego leki. Ehhh. My sie oficjalnie nie staramy ;) On to by w ogóle wtedy nie mógł z ta myślą. Ostatnio sie śmiałam bo pytał czy dzieci z tego dzisiejszego seksu nie będzie, a ja mówię że dzisiaj nie ma szans. On na to ze ja zawsze tak gadam :) i że jak coś to ma być dziewczynka hehe

@Biedronka0506 no to faktycznie musisz sie spręzyc w tej sytuacji ale 4 dobrze wycelowane próby to tak akurat powinno wystarczyć na zajście. Ja tez już sobie myślę że te wszystkie zabiegi na dziewczynkę powodują głównie przeszkody w zapłodnieniu. Dlatego biore wapń, magnez staram sie trzymac dietę, piję miętę ale więcej świrowac nie będę bo w końcu w ogole nie zaciażę. Też mi coraz bardziej zalezy na czasie. Z synem zeszło mi pół roku, w pozamaciczną też zaszłam mniej więcej po takim czasie.

reklama
Bb_Anna, przepraszam zeCie pominęłam. Super, jest nas więcej niż myślałam ;)
Ja niestety już za dużo świruje z tym planowaniem, musze jakoś wyluzować. Masz race, te zabiegi na dziewczynke zdecydowanie utrudniają w ogóle zajście w ciaze! Mnie tez już czas goni z racji mojego wieku, ze zdrowiem coraz gorzej. Dodatkowo wiadomo różnica wieku między dziećmi wyjdzie spora [emoji57]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry