reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosica ale uważaj bo przy ostrej diecie LE dużo dziewczyn wogole przestawało mieć owulacje i musiały dodawać nabiał i jaja bo nie potrafiły zajść miesiącami. Także odżywiaj się kochana dobrze. I trzymam kciuki za ten cykl.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Imama, aż tak nie zmieniłam swojej diety w porównaniu z okresem starankowym z synami i bez problemów zachodziłam w ciaze. Dlatego aż tak w sama dietę nie wierze, chyba ze w połączeniu z innymi czynnikami.
Myśle ze srednio 2 razy do roku mogłam mieć cykle bezowulacyjne chociażby dlatego ze miewam cykle bardzo długie. Stad tez lekarka wczesniej polecała clo.
Ciekawa jestem efektu, idę za tydzień na monitoring, zobaczymy ile pęcherzyków dominujących;) dziękuje za kciuki, ja z kolei trzymam kciukasy za Ciebie. Ja mam przeczucia ze nosisz córkę, te staranka to usg do końca do mnie nie przemawia. Czekam na atakuje połówkowe [emoji12]

Gosica clo napewno pomoże jak nie ten cykl to następny [emoji7] napewno niebawem będziemy zgadywać kto u Ciebie z usg wychodzi [emoji171]
Ostatnio tu ubogo w pozytywach mam nadzieje ze zła passa minie bo za mną chyba nikt nie miał dwóch kreseczek

Imama, licze na to clo. Ale z nim pojawił się większy stres.
Dzięki, żeby Twoje słowa były prorocze [emoji307]
Biedronka, Kruszynka i ja teraz się staramy. Jeszcze ktoś był, ale ostatnio nas nie odwiedza.

Dziewczyny mialam dac znac co z ta dziewczyna ktora wg Nifty miala miec dziewczyne a wg USG chlopaka wiec powtorzyli jej Nifty i znow wyszla dziewczyna .

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka, dzięki za aktualizacje, ciekawa byłam jak potoczą się losy tej matki.
Hmm znowu wyszła dziewczynka- pewnie kobieta do porodu będzie niepewna kto mieszka u niej w brzuchu [emoji51]

Maziajka o kurde bardzo dziwne! Żeby lekarz pomylił siusiaka i jajka z łechtaczka [emoji15] nie do pomyślenia normalnie. Ale jak widać zdarzają się właśnie takie sytuacje co bym nie uwierzyła. Aż sprawdzę czy dodała jakieś zdj z usg. Bo w druga str to rozumie ale ze z dziewczynki nagle chłopak na usg i znów z krwi dziewczynka.
Także chyba wszystko jest możliwe i dopiero poród da nam gwarancje [emoji6] jak ja liczę na cud, serio....

Czytając komentarze pod postem o pomyłce mega dużo dziewczyn pisze ze z syna zrobiła się córka. Jedna ze nawet wczoraj była na usg i taki szok. Dziwne bardzo dla mnie.
Kitqa to u Ciebie będzie syn zobaczysz hehe [emoji170]

Imama, jak widać pomyłki się zdarzają wiec trzeba czekać przynajmniej do usg połówkowego, a najlepiej do porodu [emoji12]

reklama
Czytając komentarze pod postem o pomyłce mega dużo dziewczyn pisze ze z syna zrobiła się córka. Jedna ze nawet wczoraj była na usg i taki szok. Dziwne bardzo dla mnie.
Kitqa to u Ciebie będzie syn zobaczysz hehe [emoji170]

Imama weź przestań :) już w nic nie wierzę. Etap wiary mam już za sobą [emoji18]
Teraz, im bliżej porodu to martwię się tylko o to, aby wszystko było dobrze i żeby dobrze wyliczyli mi cc [emoji110] i żebym wytrwala do porodu [emoji18]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry