B
bibiU
Gość
Gosica mąż OLE bierze, magnez wapń. A staranka będą co drugi dzień po gorącej kąpieli i piwku i tyle. Zadnych testow chociaz mam kupione, ja nie mam czasu i nerwow na takie wieksze kombinowanie no a bardzo zalezy mi zeby zajsc no bo od tego wiele zalezy, a i tak bedzie co ma byc. Suplementow mam w sumie pewnie do konca listopada, jak sie nie uda wiecej nie suplementuje. Ucielam mezowi mieso jemy tylko filet z kurczaka, jajka tez ograniczylam nie jemy ziemniakow, pomidorow bananow,
Jemy: biale sery, ryz, kurczaka filet, mleko, jogurty, zurawine, kasze gryczana, rosol ale chudy, czasem do obiadu surowke z marchwi i głownie to, mezowi parze miete, ja dwie kawy dziennie z cynamonem i mlekiem
A i tak bedzie co ma byc bo nikt i nic nie gwarantuje mi corki, a tak czekac na pozytyw denerwowac sie to moze dlugo trwac a naprawde zalezy mi zeby zajsc na tym macierzynskim, no taką mam sytuacje ale to juz dlugo by pisac
Jemy: biale sery, ryz, kurczaka filet, mleko, jogurty, zurawine, kasze gryczana, rosol ale chudy, czasem do obiadu surowke z marchwi i głownie to, mezowi parze miete, ja dwie kawy dziennie z cynamonem i mlekiem
A i tak bedzie co ma byc bo nikt i nic nie gwarantuje mi corki, a tak czekac na pozytyw denerwowac sie to moze dlugo trwac a naprawde zalezy mi zeby zajsc na tym macierzynskim, no taką mam sytuacje ale to juz dlugo by pisac