reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama dobrze, że z dzidzią ok. A ty jak sie fizycznie czujesz?brzuszek już widac?
Dziewczyny ja mam 2 opakowania CLo, kupione w aptece 2 m-ce temu, data wazności do 2019. JJakby któras chiała to napiszcie na priw.
Dziękuję za słowa wsparcia...cóż zlecą te 2 lata i zobacze jak to wszystko będzie wyglądało i czy podejmę desperacka próbę posiadania córki, choć wydaje mi się że się nie zdecyduję raczej.

reklama
Imama nie nic się nie święci, tempka idzie w dół tylko mnie ta szyjka dziwi czego w tamtym cyklu po owu była nisko a teraz nie opadła, może była z 2 dni w niskim położeniu ale po tym poszła do góry. Czy aż tak clo by namieszalo? Albo nie opadnie i przyjdzie @ albo jeszcze opadnie na chwilę przed @. Tylko jakim cudem dziewczyny badając sobie szyjke wiedza kiedy zbliża się owu skoro szyjka może tak zmieniać swoje położenie z cyklu na cykl. Chyba że ja tylko jestem takim cudakiem :-D

Ostatnia edycja:
Imama gratulacje :)

Buniczek- przemyśl to jeszcze, może nie warto rezygnować z marzeń :-*

Marzycielka ja za szyjkę się nigdy nie brałam haha jakoś nie wiem jak za to się zabrać :-D

Gosica wyluzuj, nie stresuj się bo nie warto, bo stres źle na staranka wpływa, też się denerewuje najbardziej tego, że te staranka długo będą trwały,

Imama fajnie ze krwiaczek sie wchlanal :-).a co do plci to pozostaje ci czekac a pewnie za miesiąc juz bedziesz pewna :-).Ja mam za tydzien w czwartek wizyte.Teraz juz mam 23 tydzien. Brzuszek mam maly jak na ten tydz.

Biedronka ja już przeszło 3 lata jak sobie badam i nie kiedy to dzięki szyjce wiedziałam że owu się zbliża a teraz nie wiem co jej odbija wcale nie mogę jej rozszyfrować nie umiem jej wybadac :-D

Marzycielka, ja badam szyjkę ale Przyznam ze ona jest wędrująca i wg mnie do końca nie można się sugerować jej wysokością. Jej położenie może się zmieniać z godziny na godzinę!
Imama, ataków ciepła póki co nie ma, tylko niespokojny sen. Być może się trochę zestresowałam, wiec musze jakoś wyluzować-Biedronka masz racje ;)
Andzelisia, już 23tc, Wow. Powodzenia!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziś mam 13/14 dpo i jutro najpóźniej w środę powinna się pojawić @.
Gosica tak wiem że może zmieniać swoje położenie w ciągu dnia ale chodzi mi o to że w czasie nieplodnym powinna być nisko i w miarę zbliżającej się @ delikatnie się unosi. A u mnie ona w ogóle nie opadła jakbym nie była w fazie niepłodnej. W tamtym cyklu po owu wlaśnie opadła a teraz nic.

Ostatnia edycja:
Buniczek mam nadzieje ze rozłąka szybko minie i może jeszcze zdecydujecie się na dzidziusia.
Brzuszek już powoli widać, zwłaszcza jak się najem. Nudności powinny powoli mijać wiec zacznie się lepszy czas dla mnie.
Andzelisia to już mniej niż połowa Ci zostało. W sumie cieszę się ze nic nie było widać. Za miesiąc już chociaż będę miała 100% pewnosc czy to naprawdę chłopczyk. A jak się czujesz?
Marzycielka dziwne żeby clo zaburzało szyjkę ale w sumie wpływa na hormony to może jakoś tez tam oddziaływuje. A robiłaś jeszcze test, czy tylko w tym 10dpo?
Gosica ja śpię codziennie od staranek niespokojne. Niestety ale chyba w to wszystko człowiek za bardzo się wkręcił. Już pokasowalam na fb grupy o tych nubach to bym cały czas analizowała.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry