reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleeth, historia dosłownie jak z filmu [emoji19]
Tak jak piszesz, dosłownie koszmar z niektórymi facetami!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Gosica myśle ze można brać wit C. Nie ma to wpływu na hormony wec wątpię żeby coś zaburzała. Zdrówka i niech Cię nic nie łapie.
Leeleeth ta historia to już kompletnie tragedia. Facet może depresje miał- różnie bywa, szok jakiś albo coś. Ale ze ta jeszcze pPolozna głupia to brak słów. Można zażartować ale odrazu powiedzieć ze żart itd. Nie do pomyślenia takie rzeczy.

Witam w niedziele :)

Imama kciuki za jutro :)

Dziewczyny zauważyłam, że temperatura mi spada w 4 dniu po owulacjii wyznaczonej według Ovuview, ma któraś tak? Albo wie co to może znaczyć? Drugi cykl mierzenia i w obydwóch cyklach właśnie spadek w 4 dniu po owu

Biedronka Marzycielka dziękuje. Coś mnie brzuch pobolewa także dobrze ze akurat kontrole będę miała.
Ale dzisiaj piękna pogoda u nas była wiec cały dzień nad morzem, całkiem inne człowiek samopoczucie ma [emoji7]
Biedronka nie mam pojęcia, może to przypadek i coś zaburzyło twoja temperaturę.

Imama, dziękuje za odp. O której masz dzisiaj wizytę? Ciekawe czy lekarka przynajmniej zrobi Ci zdjęcie nuba [emoji12]fajnie, ze wczoraj wypoczęlas [emoji295]️
Biedronka, nie kojarzę żeby mi temp spadała 4 dni po ov, sprawdzę jeszcze po powrocie do domu.

Mam wizytę w sumie zaraz bo już na 9:30. Mam nadzieje ze wypatrzę tam sama coś bo z zdj będzie pewnej ciężko bo tu są tylko trzy usg refundowane i jak ona mi robi dodatkowe to przeważnie nie dostawałam zdj. Już się tyle tych nubow naoglądałam ze pewnie nic nie wiem hehe No ale pewnie znając moje szczęście to będzie tak odstawało ze nawet nie przegapi lekarka

Imama kciuki za wizyte ;) i dobrze że tam wypadła Ci wizyta skoro miałaś boleści.

Gosica dzis juz temp wyzsza, wlasnie w tamtym cyklu mialam jednodniowy spadek w 4 dpo, no i w tym tak samo mi wyszlo no nic, nie bede sie przejmowac

reklama
Do góry