reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@kitqa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :D
My w tym roku obchodziliśmy 5 i jako prezent zobaczyłam 2 kreseczki na tescie :D Razem jestesmy 9lat.

Po wizycie wszystko w porządku. Synek się obrócił i można było zbadac główkę :) Łobuz nie chciał współpracować ale fotkę pupy mam ;) rano Wam wrzucę :) twarzy pokazac nie chciał to lekarz szybko tylko sprawdził i sie dzidzia obróciła. Ważne, że wsystko dobrze :) Tylko kazał mi wiecej odpoczywać...

Co do kalendarza chińskiego to mi ani w pierwszej ciąży ani teraz sie nie sprawdził.

@Elenaa ja bym sie cieszyla, że dzidza śpi. Może już Emilek wytrzymuje już dłużej w nocy bez jedzenia :D
Moja nie spi od 5:00, a że mamy w domu goscia na noc, staram się żeby nie wstawała i nie budziła wszystkich w koło. Zaraz albo uśnie albo zacznie szopki odstawiać, że chce wstać bo jakaś cisza sie zrobiła ;P

Mi wczoraj mąż powiedział, że on nie powiedział jeszcze ostatniego słowa jezeli chodzi o ilość dzieci :p

reklama
Leeleeth, Mikallo dziekuję za życzenia, 3 lata temu byla boska, ciepla pogoda a dzis.... wrrr[emoji297]️[emoji943]
Mikallo cieszę się, że wszystko dobrze, no i ze synek pozostal chlopcem ;) [emoji170] Twojemu mezowi chyba spodobalo się robienie dzieci skoro zapatruje sie na kolejene[emoji2] hehe no i dobrze

A jeśli chodzi o ilość dzieci to 3 może 4 bym chciała, warunki mieszkaniowe mamy a kasa moze by się znalazla :) ale najpierw trzeba drugie zrobić haha jeśli chodzi o płeć to mam synka 8.5 miesiaca staramy się o córke, gdyby mi sie udalo stworzyc córke to plec kolejnych dzieci byla by mi zuuuupelnie obojetna :-D

Imama mocne ✊✊✊ wszystko będzie dobrze,wracaj szybko z dobrymi i różowymi wiesciami ;-)
Mikallo super ze z synkiem wszystko dobrze. Mój też był wiercipietka i do teraz mu to zostało :-D

@kitqa gratulacje i wszystkiego naj z okazji rocznicy,
@Imama tez ładny wynik, tez testowałam męża przed sporo [emoji6]
Ja z moim w przeszłym roku będziemy obchodzić 20 rocznice [emoji23][emoji23][emoji23]i chciałabym już z brzuszkiem byc [emoji55]tak mi sie marzy [emoji7]

Jesteś pierwsza osoba, której marzy sie duża rodzina [emoji23] która tutaj na bb spotkałam. Wszaycy zazwyczaj sie dziwią jak można mieć więcej niż trzy [emoji15]
I pytają czemu chce mieć tak dużo dzieci i z czym mam problem (w sensie chyba ze z głowa [emoji57])
A ja chce mieć kolejne dziecko, fajnie jakby to była dziewczynka ale chłopaczka tez będę uwielbiać widzę po Emilku.
W tej ciąży mi wkręcali na pocztaku, że będzie dziewczynka. Sama na początku w to uwierzyłam. Ale na nad genetycznych, ( tam gdzie Ty jedziesz @Imama) mi od razu doktor powiedział, że chłopczyk i nie poczułam rozczarowania tylko radość. Można mieć pięciu chłopców i chcieć kolejnego [emoji6]

Mój Emil zjadł o 21 i do tej pory spi i nie chce cyca. Z jednej strony fajnie, a z drugiej mam stresa, że cos jest nie tak...

atdc9vvjktz16vlw.png
Moja mała też miała takie długie przerwy po 6 a nawet 8 godz budziłam ja i na siłę próbowałam bezskutecznie wkładać cyca ale wiadomo miała takie spanie że nic z tego nie wychodziło i wyrosła teraz częściej potrafi wołać cyca niż w pierwszych miesiącach swojego życia a pediatra mnie uspakajała że to nic złego i że dziecko ma racje bo kto to je po nocach hi hi :)

reklama
Imama ja również mocne [emoji110][emoji110][emoji110]i czekamy na wieści [emoji4]
Kitqa wszystkiego naj z okazji rocznicy ślubu i żeby kiedyś spełniło się Twoje marzenie[emoji4]
Mikallo super ze dzidziuś ok, teraz już możesz cieszyć się urokami ciazy spokojnie[emoji5]
Leeleeth dobrze ze mały tak ładnie śpi, moi to mi nieźle dawali w kość przez pierwsze 3 miesiące[emoji6]
Biedronka zadzialaliscie w dobrym momencie, to zawsze jest szansa na dzidzie, trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry