reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@kitqa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :D
My w tym roku obchodziliśmy 5 i jako prezent zobaczyłam 2 kreseczki na tescie :D Razem jestesmy 9lat.

Po wizycie wszystko w porządku. Synek się obrócił i można było zbadac główkę :) Łobuz nie chciał współpracować ale fotkę pupy mam ;) rano Wam wrzucę :) twarzy pokazac nie chciał to lekarz szybko tylko sprawdził i sie dzidzia obróciła. Ważne, że wsystko dobrze :) Tylko kazał mi wiecej odpoczywać...

Co do kalendarza chińskiego to mi ani w pierwszej ciąży ani teraz sie nie sprawdził.

@Elenaa ja bym sie cieszyla, że dzidza śpi. Może już Emilek wytrzymuje już dłużej w nocy bez jedzenia :D
Moja nie spi od 5:00, a że mamy w domu goscia na noc, staram się żeby nie wstawała i nie budziła wszystkich w koło. Zaraz albo uśnie albo zacznie szopki odstawiać, że chce wstać bo jakaś cisza sie zrobiła ;P

Mi wczoraj mąż powiedział, że on nie powiedział jeszcze ostatniego słowa jezeli chodzi o ilość dzieci :p

reklama
Leeleeth, Mikallo dziekuję za życzenia, 3 lata temu byla boska, ciepla pogoda a dzis.... wrrr[emoji297]️[emoji943]
Mikallo cieszę się, że wszystko dobrze, no i ze synek pozostal chlopcem ;) [emoji170] Twojemu mezowi chyba spodobalo się robienie dzieci skoro zapatruje sie na kolejene[emoji2] hehe no i dobrze

A jeśli chodzi o ilość dzieci to 3 może 4 bym chciała, warunki mieszkaniowe mamy a kasa moze by się znalazla :) ale najpierw trzeba drugie zrobić haha jeśli chodzi o płeć to mam synka 8.5 miesiaca staramy się o córke, gdyby mi sie udalo stworzyc córke to plec kolejnych dzieci byla by mi zuuuupelnie obojetna :-D

Imama mocne ✊✊✊ wszystko będzie dobrze,wracaj szybko z dobrymi i różowymi wiesciami ;-)
Mikallo super ze z synkiem wszystko dobrze. Mój też był wiercipietka i do teraz mu to zostało :-D

@kitqa gratulacje i wszystkiego naj z okazji rocznicy,
@Imama tez ładny wynik, tez testowałam męża przed sporo [emoji6]
Ja z moim w przeszłym roku będziemy obchodzić 20 rocznice [emoji23][emoji23][emoji23]i chciałabym już z brzuszkiem byc [emoji55]tak mi sie marzy [emoji7]

Jesteś pierwsza osoba, której marzy sie duża rodzina [emoji23] która tutaj na bb spotkałam. Wszaycy zazwyczaj sie dziwią jak można mieć więcej niż trzy [emoji15]
I pytają czemu chce mieć tak dużo dzieci i z czym mam problem (w sensie chyba ze z głowa [emoji57])
A ja chce mieć kolejne dziecko, fajnie jakby to była dziewczynka ale chłopaczka tez będę uwielbiać widzę po Emilku.
W tej ciąży mi wkręcali na pocztaku, że będzie dziewczynka. Sama na początku w to uwierzyłam. Ale na nad genetycznych, ( tam gdzie Ty jedziesz @Imama) mi od razu doktor powiedział, że chłopczyk i nie poczułam rozczarowania tylko radość. Można mieć pięciu chłopców i chcieć kolejnego [emoji6]

Mój Emil zjadł o 21 i do tej pory spi i nie chce cyca. Z jednej strony fajnie, a z drugiej mam stresa, że cos jest nie tak...

atdc9vvjktz16vlw.png
Moja mała też miała takie długie przerwy po 6 a nawet 8 godz budziłam ja i na siłę próbowałam bezskutecznie wkładać cyca ale wiadomo miała takie spanie że nic z tego nie wychodziło i wyrosła teraz częściej potrafi wołać cyca niż w pierwszych miesiącach swojego życia a pediatra mnie uspakajała że to nic złego i że dziecko ma racje bo kto to je po nocach hi hi :)

reklama
Imama ja również mocne [emoji110][emoji110][emoji110]i czekamy na wieści [emoji4]
Kitqa wszystkiego naj z okazji rocznicy ślubu i żeby kiedyś spełniło się Twoje marzenie[emoji4]
Mikallo super ze dzidziuś ok, teraz już możesz cieszyć się urokami ciazy spokojnie[emoji5]
Leeleeth dobrze ze mały tak ładnie śpi, moi to mi nieźle dawali w kość przez pierwsze 3 miesiące[emoji6]
Biedronka zadzialaliscie w dobrym momencie, to zawsze jest szansa na dzidzie, trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry