reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Imama będzie dobrze[emoji5] współczuję bardzo złego samopoczucia[emoji20]jeszcze trochę musisz wytrzymać, miejmy nadzieję że przejdzie niedługo. Dobrze ze chociaż wiesz że to u Ciebie standardowe[emoji5]
Gosica miejmy nadzieję że lada chwila przyjdzie ta@żebyś już mogła się skupić na nowym cyklu[emoji4]
Ana u mnie niestety na razie starania bezowocne[emoji20]ale mój mężuś przylatuje już w tą sobotę na 2tyg więc ostro przystępujemy do działania [emoji6][emoji16]

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

hej dziewczyny:) komputer mi znowu psikusa zrobił. Patrzę wczoraj, rozpisałam się i patrzę a tu nic, żadna nic nie pisze. Dzisiaj zaglądam, a moje wypocinki są na str. 11039, a Wy oczywiście pisałyście. Be komputer, fe nie ładnie;)

Witam :) Ja równiez powoli się stresuje chodz wydaje mi sie ze jutro jeszcze lekarz nic nie powie bo chyba za kiepski sprzet ma :/ ale za jakies 2 tygodnie ide na połówkowe.

Dziś taki dostałam "komplement" :oj chyba w drodze syn bo tak ładnie wyglądam :/

Biedronka odpoczywam syf niezły w domu. Mało miejsca strasznie a ja lubię dużo rzeczy mieć a mąż No sprząta ale nie ogarnie wszystkiego.
Ana ja mam nudności straszne i bóle głowy doszły. W środę mam prenatalne mam nadzieje ze wszystko będzie Ok bo mam krwiaczka i moja gin wpisała mi ze odkleja mi się łożysko. Dopiero moja Polozna to zauważyła wiec stresa niestety mam.
Dobrze ze u Ciebie zdrowy bobas a napewno się potwierdzi ta córeczka [emoji6] mam nadzieje ze jak to mówią do trzech razy sztuka [emoji7]
Gosica No na dniach napewno przyjdzie @ i zaczniesz clo i działania. Jak widać co jest nam pisane i tak będzie. Na forum dużo zauważyłam ze córeczki z częstych w płodne są także nie ma co się chyba czasem jak nie wychodzi nad jednym stosunkiem przejmować [emoji848]
Monia No to kciuki za ten czas bo będzie się u Was pewnie działo [emoji7]
Marzycielka za twoje niebawem testowanie tez kciuki! Oby się udało

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aleksandra mi tak non stop mówią. Teraz i w poprzedniej tez. Chociaż ostatnio byłam u kosmetyczki nie pomalowana to aż die przeraziła i powiedziała musi być córa Hahha
Zapytaj lekarza może zrobi Ci usg dopochwowe na określenie płci. Mi moja właśnie Ok 15-17 robiła dopochwowe aby zobaczyć co między nóżkami i było super widać a później normalne usg. Ale wiadomo zależy od lekarza
Gorligor wczoraj jakiś dzień nikt nic nie pisał. U nas była super pogoda to nad morzem siedzieliśmy. Chociaż mały chory ma kasze i katar i go kuracjami domowymi próbuje leczyć. Ale zobaczymy czy obędzie się bez lekarza

reklama
Monia, to czekanie jest najgorsze ;( fajnie, ze mąż już zjeżdża. Możecie działać, oby ten cykl był dla nas staraczek owocny [emoji6]
Imama, Ty czekasz na usg, prawdopodobnie tez samopoczucie jest gorsze przez nerwy ;( będzie dobrze! Jeszcze w tym cyklu zechce zrobić jedo podejście w płodne. Bez sensu poczytałam trochę GD i Atomic radzi żeby jednak w certolenia Window robić jeden stosunek, potem jak się nie uda to najwyżej co 4 dni.
Aleksandra, Ty już masz połówkowe? Ale ten czas leci.
Gorligorligor, fajnie ze do nas wróciłaś. Kiedy ruszasz ze starankami?

Do góry