reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana, super ze z dzidzia wszystko oki;) i ze duże szanse ze jednak dziewczynka![emoji7]
Biedronka, budujące słowa, ale zgadzam się z Tobą w 100% ;)
Marzycielka, oj tez mooocno chciałabym się pod te różowa passę sie podczepić.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Właśnie Aleksandra jeszcze. Wiedziałam ze ktoś był przedemna [emoji6] ja już stresa mam.
Ojej jeszcze nudności nie ustępują do tego bóle głowy straszne dosłownie całodniowe doszły.

Imama nic nie nie stresuj, nic a nic, bedzie dobrze [emoji1303] po twoich objawach mozna wrozyc ze bedzie corcia :)) [emoji166]

Biedronka, niestety @nie przyszła ;( aż wczoraj robiłam test ciążowy. Ale niestety negatyw wiec nadal czekam. W rym cyklu nie brałam luteiny stad chyba wydłużony cykl.
Imama, nieciekawie z samopoczuciem ;( wpoczywaj ile możesz!

Kitqa z synami tez tak miałam wiec u mnie taki "urok" ciąży. Oby tylko i w tym wypadku Ok 15tc minęło wszystko. Bo z przerażeniem słucham jak bierz dziewczyny cała ciąże się męczą.
Gosica a który masz dc?

Imama odpoczywaj :-)

Gosica no to trzeba poczekać na okres wiem łatwo mówić ale w sumie też na okres czekam

Haha ja już na głos przy męzu mowie bedziemy mieli syna albo no czemu

my nie mozemy miec corki, chodze i gadam jak popier...... :-D tak jakbym wiedziala, przygotowuje obiad na jutro
papryka faszerowana kasza gryczana, juz nie wiem co gotowac :(

reklama
dziekuje wam bardzo, no ja tak pislaam nie nastawiam sie za mocno, bo te 80 % to nic pewnego wiadomo, ale najwazniejsze ze zdrowe jest i wszystko ok,
moje starania? seksy czesciej niz przy chlopcach, dieta? wiecej nabiału niz przy chlopcach kwas foliowy pol roku i troche pokrzywy pilam i w sumie to wszystko w udanym cyklu, a maz imbir arginine i cynk to wsio.
@Imama nie doczytalam tyle, ze masz odpoczywac cos sie dzieje?
monia a jak u ciebie?
mikallo a ty znasz plec? ty chyba mialas tez nie dawno polowkowe co? jak u ciebie.

Do góry