reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana, super ze z dzidzia wszystko oki;) i ze duże szanse ze jednak dziewczynka![emoji7]
Biedronka, budujące słowa, ale zgadzam się z Tobą w 100% ;)
Marzycielka, oj tez mooocno chciałabym się pod te różowa passę sie podczepić.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Właśnie Aleksandra jeszcze. Wiedziałam ze ktoś był przedemna [emoji6] ja już stresa mam.
Ojej jeszcze nudności nie ustępują do tego bóle głowy straszne dosłownie całodniowe doszły.

Imama nic nie nie stresuj, nic a nic, bedzie dobrze [emoji1303] po twoich objawach mozna wrozyc ze bedzie corcia :)) [emoji166]

Biedronka, niestety @nie przyszła ;( aż wczoraj robiłam test ciążowy. Ale niestety negatyw wiec nadal czekam. W rym cyklu nie brałam luteiny stad chyba wydłużony cykl.
Imama, nieciekawie z samopoczuciem ;( wpoczywaj ile możesz!

Kitqa z synami tez tak miałam wiec u mnie taki "urok" ciąży. Oby tylko i w tym wypadku Ok 15tc minęło wszystko. Bo z przerażeniem słucham jak bierz dziewczyny cała ciąże się męczą.
Gosica a który masz dc?

Imama odpoczywaj :-)

Gosica no to trzeba poczekać na okres wiem łatwo mówić ale w sumie też na okres czekam

Haha ja już na głos przy męzu mowie bedziemy mieli syna albo no czemu

my nie mozemy miec corki, chodze i gadam jak popier...... :-D tak jakbym wiedziala, przygotowuje obiad na jutro
papryka faszerowana kasza gryczana, juz nie wiem co gotowac :(

reklama
dziekuje wam bardzo, no ja tak pislaam nie nastawiam sie za mocno, bo te 80 % to nic pewnego wiadomo, ale najwazniejsze ze zdrowe jest i wszystko ok,
moje starania? seksy czesciej niz przy chlopcach, dieta? wiecej nabiału niz przy chlopcach kwas foliowy pol roku i troche pokrzywy pilam i w sumie to wszystko w udanym cyklu, a maz imbir arginine i cynk to wsio.
@Imama nie doczytalam tyle, ze masz odpoczywac cos sie dzieje?
monia a jak u ciebie?
mikallo a ty znasz plec? ty chyba mialas tez nie dawno polowkowe co? jak u ciebie.

Do góry