reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

i w każdej ciąży czułam się inaczej (i byłam pewna, że druga będzie dziewczynka:p), a wyszły trzy śliczne dziewczynki z siusiaczkami:p, których nie zamieniłabym na dziewczynkę. Raczej powtarzam, że moich chłopców, to bym nie zamieniła, ale chętnie bym dziewczynkę przygarnęła:p zwłaszcza jeśli się o niej marzy...Co do marzeń,to kiedyś marzyła mi się 5 ka dzieciaczków, ale u mnie krucho ze zdrowiem i będę się cieszyć chociaż z czwóreczki. Ja mam b.niskie ciśnienie. W trzeciej ciąży ciśnienie mi wariowało i skakało do bardzo wysokiego, a co zdążyłam dotrzeć do szpitala, to po badaniu wychodziła już norma. Także też nie wiem, o co w tym chodzi. U mnie jeszcze wyszła niedoczynność tarczycy w trzeciej ciąży, więc pewnie zapobiegawczo będę musiała łykać letrox, czy coś, jak już będę się starać na 100%.

reklama
a z innej beczki, oglądałyście może trzy filmy dokumentalne, w kolejności: Tata, I love you; Dom nad Missisipi oraz Obietnica dzieciństwa ? jeśli nie, to gorąco polecam (tylko dość wzrusza, więc może nie polecam ciężarnym) i jeszcze z ciekawostek z serii teorie spiskowe:
nie wiem, czy można tu wklejać linki? wklejam, jeśli nie można, to napiszę Wam tytulik potem.
Pozdrawiam serdecznie!

hej witam sie po dlugiej przerwie mialam troszku problemow ale to nic z ciaza zwiazanych, chcialam zameldowac, ze po sobotniej wizycie na 80 % dziewczynka , pewnosci nie mamy, bo bylo pupa odwrocone i ciezko bylo znowu dojzec, ale mowil jajek nie widze wiec na 80 % dziewuszka:) nie nastawiam sie na razie czekam na nastepna wizyte, a tak to wszystko ok dzidzia zdrowa. jak znajde chwilke to postaram sie ogarnac temat co i jak u was.

Ana to po cichu już Ci gratuluję tej córeczki chociaż to było pewne i cieszę się razem z Tobą bo wiem co czujesz no i super że malutka dzidzia zdrowa :)

ana. Super wieści [emoji1303]
Biedronko to teraz szwagierka bedzie mogla zrobic sobie tatuaz [emoji12]
Dokaladnie, fajne babki tu są do tańca i do obgadywańca:) (teraz wymyslilam to slowo:))

Ana super normlanie tez po ciuchu gratuluje- nie zapeszajac! Niech dziewczynka się ukaże w całej okazałości na następnej wizycie [emoji7]
Liczę tez na ta passę dziewczynkowa. Jeszcze któraś ma wizytę w tym tygodniu?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ana super wiadomość! Cieszę się razem z Tobą [emoji4]tak czułam ze u Ciebie będzie córcia [emoji4]ale Ci fajnie[emoji4]

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry