reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

i w każdej ciąży czułam się inaczej (i byłam pewna, że druga będzie dziewczynka:p), a wyszły trzy śliczne dziewczynki z siusiaczkami:p, których nie zamieniłabym na dziewczynkę. Raczej powtarzam, że moich chłopców, to bym nie zamieniła, ale chętnie bym dziewczynkę przygarnęła:p zwłaszcza jeśli się o niej marzy...Co do marzeń,to kiedyś marzyła mi się 5 ka dzieciaczków, ale u mnie krucho ze zdrowiem i będę się cieszyć chociaż z czwóreczki. Ja mam b.niskie ciśnienie. W trzeciej ciąży ciśnienie mi wariowało i skakało do bardzo wysokiego, a co zdążyłam dotrzeć do szpitala, to po badaniu wychodziła już norma. Także też nie wiem, o co w tym chodzi. U mnie jeszcze wyszła niedoczynność tarczycy w trzeciej ciąży, więc pewnie zapobiegawczo będę musiała łykać letrox, czy coś, jak już będę się starać na 100%.

reklama
a z innej beczki, oglądałyście może trzy filmy dokumentalne, w kolejności: Tata, I love you; Dom nad Missisipi oraz Obietnica dzieciństwa ? jeśli nie, to gorąco polecam (tylko dość wzrusza, więc może nie polecam ciężarnym) i jeszcze z ciekawostek z serii teorie spiskowe:
nie wiem, czy można tu wklejać linki? wklejam, jeśli nie można, to napiszę Wam tytulik potem.
Pozdrawiam serdecznie!

hej witam sie po dlugiej przerwie mialam troszku problemow ale to nic z ciaza zwiazanych, chcialam zameldowac, ze po sobotniej wizycie na 80 % dziewczynka , pewnosci nie mamy, bo bylo pupa odwrocone i ciezko bylo znowu dojzec, ale mowil jajek nie widze wiec na 80 % dziewuszka:) nie nastawiam sie na razie czekam na nastepna wizyte, a tak to wszystko ok dzidzia zdrowa. jak znajde chwilke to postaram sie ogarnac temat co i jak u was.

Ana to po cichu już Ci gratuluję tej córeczki chociaż to było pewne i cieszę się razem z Tobą bo wiem co czujesz no i super że malutka dzidzia zdrowa :)

ana. Super wieści [emoji1303]
Biedronko to teraz szwagierka bedzie mogla zrobic sobie tatuaz [emoji12]
Dokaladnie, fajne babki tu są do tańca i do obgadywańca:) (teraz wymyslilam to slowo:))

Ana super normlanie tez po ciuchu gratuluje- nie zapeszajac! Niech dziewczynka się ukaże w całej okazałości na następnej wizycie [emoji7]
Liczę tez na ta passę dziewczynkowa. Jeszcze któraś ma wizytę w tym tygodniu?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ana super wiadomość! Cieszę się razem z Tobą [emoji4]tak czułam ze u Ciebie będzie córcia [emoji4]ale Ci fajnie[emoji4]

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry