reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosica tutaj screeny tych planów. I opis. Są na pół roku na rok razem z coachingiem wiec to fajna sprawa bo ma się bezpośredni i szybki kontakt z Atomic.
1506671239-aaaaaa.jpeg
1506671250-aaaaaa.jpeg

Biedronka to u ciebie tez tuz tuz staranka. Oby szybko zaskoczyło [emoji6]
Mikallo u lekarza to czasem zależy od dnia. Ale fajnie ze coś tam popatrzył na dzidzie. Jak już raz było widać jajka i siurka to napewno się nic nie zmieni!
Ja już za półtorej tyg prenatalne. Już doczekać się nie potrafię!
Teraz mam problem z okiem. Mam jedno bardzo przekrwione na dole i to od dwóch tyg myślałam ze alergia ale teraz już nie wiem bo każdy się pyta co mam z okiem. Chciałam dzisiaj u okulisty termin zrobić ale niestety nie przyjmie mnie nikt przed weekendem. Mam nadzieje ze to nie oznaka czegoś poważniejszego

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Biedronka, najgorsze to jest to ze nie wiem kiedy miałam owulacje:( pierwsze przytulanka były w soboty 2 tyg temu a ovu która pokazała mi się na 2z3 testów miała być we środę. Wiec teoretycznie dzisiaj może jest 8dpo. W niedziele zatestuje;) z góry dzięki za kciukasy. Już niedługo tez się starasz, ale zleciało.
Mikallo, cóż czekasz nadal z oszacowaniem płci?
Imama, o rany już masz badania prenatalne? Tez nie mogę doczekać się Twoich badan, mam nadzieje ze zobaczysz nuba tego o którym marzysz ;)
A nosisz soczewki? Pamietam ze w poprzedniej ciazy pojawiły mi się problemy z oczami-lekarz twierdził ze powodem jest zmieniający poziom hormonów [emoji57]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama, dzięki za screeny-szkoda ze jakoś nie doczytałam ze jesttaks możliwość. Chociaż jeszcze z pół roku temu bardziej podczytywalam in gender aniżeli gender dreaming.
Teraz już po ptokach, gdybym miała czas na zajście w ciaze to pewnie bym sobie taki plan zakupiła. Teraz wydaje mi się ze nie ma sensu.

Imama Atomic tylko uklada plany na zaplanowanie dziewczynki ? Wiesz ile to kosztuje tak ze zwyklej ciekawosci [emoji57]?
Jesli oko cie nie szczypie, nie swedzi to raczej nie allergia ani nie zakazenie. Moze zatarlas je sobie? Lub przekrwilo ci sie oko od przemeczenia?
Mikallo dobrze ze zminilas lekarza, a do tego lekarza chodz tylko po l4 :) dobrze ze widzials sisukaka, na pewno juz nie odpadnie hehe

Ostatnia edycja:
@Imama tez ba poczatku ciąży mialam bardzo przekrwione oczy ale przeszło. Jak mozesz to skonsultuj to z okulista. Ja zaraz prenatalne u Ciebie, jak ten czas leci :)
@Gosica czekam na potwierdzenie synka ale już szaleje z zakupami dla niego ;P mam nadzieję, że tak jak @Imama napisała, już sie nic nie zmieni :D

Mikallo, myśle ze się nie zmieni ;) gratuluje zdrowego synka i życzę owocnych zakupów.;)
Ja testuje jakoś w niedziele [emoji51]

Gosica tak nosiłam przez lato soczewki bo łatwiej to do okularów słonecznych. Mam sztuczne rzesy ale już dwa lata kleje wiec tez dziwne. Cal poprzednia ciąże tez nosiłam soczewki i rzesy No ale może teraz bardziej wrażliwa jestem. Pójdę w przyszłym tyg na kontrole lepiej.
No to Gosica kciuki bo chyba pierwsza testujesz. Oby się udało.
Co do planu to fajna sprawa tez myślałam nad nim ale jako ze tak dużo czytam to idzie naprawdę dużo samemu sobie dopasować. W statystykach plan stoi na poziomie 65%. 134 kobiety z tego 88 ma córki. Także to tez mega wysoko nie jest. Ale ma się spokojna głowę ze dopasowane typowo wszystko pod siebie.
Kitqa te same ceny masz na chłopczyka co dziewczynkę. Rozwinęłam na screenu tylko na córkę ale patrzę teraz ze to samo jest na syna. Myśle ten za 99$ to super opcja.
Z okiem Nic nie czuje ale czerwone bardzo nie da się przeoczyć. Może z przemęczenia No sama nie wiem....
Mikallo napewno jak już lekarz widział siusiaka to to chłop hehe. Nie zmienia się to raczej w ta stronę.
Teraz czytam i przed ba potty shot i nawet w 13 tc już widać ze chłopczyk ale tez idzie pomyslic z dziewczynka. Mam nadzieje ze coś podpatrzy ale z drugiej str to martwię się czy z tym moim łożyskiem i krwiakiem jest wszystko Ok. Liczę ze się wchłonął chociaż u mnie ciężko bo jednak syna nosze wiec ciężkie to pewnie. Czekam na te badani i myśle ze się uspokoję [emoji6]

reklama
Przyszłamama to chodzi właśnie o to ze ma się takzwana opiekę od Atomic. Możesz z nią bezpośrednio pisac jest ona tak jakby trenerem i jak masz pytani piszesz, ona bardzo szybko odpisuje i podopowiada co zmienić. Bo wiadomo różnie reaguje się na suplementy bądź dietę i trzeba w trakcie coś zmieniać. Bądź nie potrafi się zajść w ciąże przy różnych metodach itd i ona wtedy ustala znamy. To właśnie ten coach czyli twój trener tak jakby [emoji6]

Do góry