reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nie przejmuj się, ja tez nie prowadzę diety. Chociaż zwykle jadłam mało, mało mięsa itd. wiec łapie się na LE. Ale zawsze tak było i mam dwóch synów, wiec w te dietę nie do końca wierze.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marzycielka dobrze ze u Ciebie wszystko dobrze i lada dzień owu pewnie przyjdzie. Masz racje sama tez się wkręciłam i stresowałam a to nic dobrego. Ostatnio dużo pisałyśmy o tym całym planowaniu i to głowa pełna i czasem nie potrzebne analizy.
Trzymam kciuki żeby wkoncu fajnie zaskoczyło i były dwie kreseczki [emoji7]
To wszystko to i tak taka loteria naprawdę. Trzeba mieć do tego wszystkiego poprostu szczęście i tyle.
My byliśmy dzisiaj na urodzinach i normalnie jestem taka zła na mojego męża ze wkręcił sobie te imię Elvis, to jakaś pomyłka normalnie jest. Każdemu gada ze trzeci Elvis i nie da się my przegadać a wszyscy wiaodmo jak na to reagują.....

Ostatnia edycja:
Mikallo nie chce juz żadnych nadziei. Chcialam tylko zobaczyć srom i dzieki temu byc pewnym. A teraz znowu musze czekac do nastepnej wizyty, ale nastepnym razem nie dam sie zbyc [emoji34]

Imama ale musi być śmiesznie gdy mąż o tym mówi : ) ale weź się nie denerwuj on tylko tak się droczy ;) mam nadzieje

Ostatnia edycja:
Kitqa ja tez nie chciałam więcej dzieci jak byłam w ciąży ale mi się odmieniło także wiesz nigdy nie wiadomo [emoji6]
Jeśli chodzi o imię to on śmiertelnie poważny bo już go dobrze znam. Ale może będzie ta córa- jedyny ratunek.

Imama no to niezly nr z tym imieniem... Nie martw sie, bedziecie miec coreczke :) bo jak nie wy! to kto? Musi wam sie udac, bo jak nie to juz w zadne planowanie nie uwierze.
A jesli chodzi o dzieci to ja bym chciala jeszcze jedno! Ale sytuacja zyciowa nas troche blokuje...

Imama, mąż się droczy bo pewnie czuje ze będzie córka, wiec spokojnie. My jednogłośnie z dziewczynami twierdzimy, ze nosisz córeczkę, innej opcji nie ma ;)
Jak wstałam skusiłem się na test ciążowy i niestety negatyw. Tak naprawdę sama nie wiem który dziec po owulacji. Prawdopodobnie 10 dpo.chociaz ten cykl był dziwny i nie dam sobie ręki uciąć czy wtedy była ov.

No dziweczyny trzymam Was za słowo- ma być córka [emoji7]
Gosica może faktycznie za wcześnie. Spróbuj na spokojnie za pare dni bo z ta owu i temp w tym cyklu różnie u Ciebie było. U mnie w 10 dc naprawdę bladzioszek był straszny.

Imama, będzie będzie ;) już nie mogę doczekać się Twojego usg ;)
Na pewno spróbuje z testowaniem za 2dni, kto wie... chociaż już na wiele nie licze.
Ale co tam, kolejny cykl przede mną.

reklama
Dziewczyny a ja to się zastanawiam jak wspołżyć przy starankach, zresztą czas częstotliwosc moim zdaniem to i tak jest 50/50. Moze i bede wspolzyc przed owu w owu i po. Mam z tym mętlik

Imama jak u Ciebie córki nie bedzie to ja się załamie :-D

Gosica powodzenia, ja postanowiłam, że zatestuje jak mi się spózni, bo szkoda testów :-D

Kitqa ile masz lat skoro mówisz, że za 4 lata będziesz stara? Jesli mozna spytać :-) ja mam 27

Do góry