Imama
Fanka BB :)
Gosica tutaj screeny tych planów. I opis. Są na pół roku na rok razem z coachingiem wiec to fajna sprawa bo ma się bezpośredni i szybki kontakt z Atomic.
Biedronka to u ciebie tez tuz tuz staranka. Oby szybko zaskoczyło [emoji6]
Mikallo u lekarza to czasem zależy od dnia. Ale fajnie ze coś tam popatrzył na dzidzie. Jak już raz było widać jajka i siurka to napewno się nic nie zmieni!
Ja już za półtorej tyg prenatalne. Już doczekać się nie potrafię!
Teraz mam problem z okiem. Mam jedno bardzo przekrwione na dole i to od dwóch tyg myślałam ze alergia ale teraz już nie wiem bo każdy się pyta co mam z okiem. Chciałam dzisiaj u okulisty termin zrobić ale niestety nie przyjmie mnie nikt przed weekendem. Mam nadzieje ze to nie oznaka czegoś poważniejszego
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Biedronka to u ciebie tez tuz tuz staranka. Oby szybko zaskoczyło [emoji6]
Mikallo u lekarza to czasem zależy od dnia. Ale fajnie ze coś tam popatrzył na dzidzie. Jak już raz było widać jajka i siurka to napewno się nic nie zmieni!
Ja już za półtorej tyg prenatalne. Już doczekać się nie potrafię!
Teraz mam problem z okiem. Mam jedno bardzo przekrwione na dole i to od dwóch tyg myślałam ze alergia ale teraz już nie wiem bo każdy się pyta co mam z okiem. Chciałam dzisiaj u okulisty termin zrobić ale niestety nie przyjmie mnie nikt przed weekendem. Mam nadzieje ze to nie oznaka czegoś poważniejszego
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom