reklama
B
bibiU
Gość
Haha Leeleeth rozwaliłaś mnie wiesz ja wczoraj frytki zrobiłam i było mi po nich jakoś dziwnie słabo haha organizm się odzwyczaił
Bo teraz ziemniaki odsawiliśmy bardzo dawno nie było bo teraz zamiast ziemniakow kasza albo ryż, mój ma dosc :-) i mu mowię jak mi już dzidziusia zrobisz to wiadro frytek Ci usmaże i schabowych nasmaze z dwóch kila mięsa
Bo teraz ziemniaki odsawiliśmy bardzo dawno nie było bo teraz zamiast ziemniakow kasza albo ryż, mój ma dosc :-) i mu mowię jak mi już dzidziusia zrobisz to wiadro frytek Ci usmaże i schabowych nasmaze z dwóch kila mięsa
B
bibiU
Gość
Miciurka a Ty ramziego pytałaś lekarza czy grupa na fb Ci to stwierdziła?
B
bibiU
Gość
Mikallo jak po wizycie?
Gosica
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny, u mnie choróbska dzieci naznosily i trudno się z tego wygrzebać ;(
Biedronka, widze ze męża niezłe torturujesz bez schabowego itd. Za mojego to się wzięłam ze ładnie pije OLE, szyszki i lukrecję. Ale generalnie je wszystko, chociaż myśle żeby mu trochę ukrócić jajecznicę itp.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Biedronka, widze ze męża niezłe torturujesz bez schabowego itd. Za mojego to się wzięłam ze ładnie pije OLE, szyszki i lukrecję. Ale generalnie je wszystko, chociaż myśle żeby mu trochę ukrócić jajecznicę itp.
Mikallo
Dziękuję za pamięćMikallo jak po wizycie?
Wizyta trwala może z 8 min :/ Lekarz dal mi wreszcie skerowania na badania. Nawet próbował płec podejrzeć ale mu sie nie udało. Ale rokuje dziewczynke choc drugi, lepszy lekarz pokazal mi juz siusiaka na USG. Wszystko sie wyjasni 5.10. Chyba to, że maż był ze mna, to skłoniło lekarza do lepszego podejscia do pacjetna
Biedronka mi się ramzi nie spr.ale chiński też nie ,faza ksiezyca,jony nic także to że teoria czaszki to bujda mnie nie rusza hehe
Aleksandra-rozumiem że jeszcze nie znasz płci ?
Kitqa- no prawda kombinuje człowiek jak koń pod górę , Ale ostatecznie zdrowie bobasa jest najważniejsze, co do herbaty może jedna zielona Ok, za dużo nie wolno najbardziej Rooibos polecaja , Link do: Jaką herbatę pić w ciąży? Sprawdź, jakie gatunki możesz pić bez obaw, a których lepiej unikać
Leeleeth-za tortury i meczarnie się należy córka jak nic , ja generalnie ubolewam nad jakim kolwiek uwiazaniem i stosowaniem czegoś co musze i bardzo na siłę a w tym wypadku te kalorie mnie mega wku [emoji23], bo ja nie lubie głodna chodzic
A szyszki itp. To nie wiem czy ty powinnaś brać, lepiej niech mąż bierze to wszystko żebyś ty sobie tym cyklu nie rozwalila, a bierzesz w końcu ten plan od Atomic z GD?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Plan od Atomic biore, ale chyba w przyszłym miesiącu, dopiero bo kasa. Wiadomo.
Szyszek nie biore. To ślubny. Zreszta z suplementami to sie wstrzymam do planu Atomic
Gosica
Leeleeth, a tak z ciekawości zapytam jaka jest cena planu u Atomic? Ja już raczej nr będę kombinowała z zakupem planu, chyba już za późno. Dość długo biorę suplementy i wątpię czy jest sens robić rewolucje.
reklama
B
bibiU
Gość
Gosica niedługo testujesz więc trzymam kciuki :-) mi kończy się okres a staranka mam po nastepnym okresie :-)
Podziel się: