reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana87 jeden czynnik to wątpię żeby miał znaczenie. Całe planowanie jest na Ok 70% wiec wiesz a bez planowania 50/50 szans. Myśl pozytywnie. Ja sama sobie się dziwie ale sobie wkręciłam ze to chłopczyk mój i tyle. Naprawdę nie pomyślałabym ze tak Ok to przemyśle ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ana87 zobaczysz jeszcze bułeczka będzie [emoji6]
Marzyciela myśle ze nie ma przeciwskazan. Wiadomo nie popijać tabletki winem ale odstęp i wino myśle ze nie ma problemu. Dziewczyny widziałam ze przy clo często alkohol piją.

Gosica - hm dziwne bo korzeń lukrecji popularny w staraniach, Ja to czytam te udane opisy starań

San.zak- no trudno trzymam kciuki na przyszły cykl, ile już się starasz o jaką płeć i co wdrożyłas,

Marzycielka- no to ja tak sobie pomyślałam że chłopy z nieparzystych to może czas coś zmienić hehe , zadna zabawa to nie była , a ten kalendarz co natrafilas to działa wstecz ? Z chęcią bym spr. Czy mi się z chłopakami zgadza ;)

Mikallo-jak syn to powinien się rozkraczyc na polowkowym [emoji23] faceci to bezwstydniki :D , słodka focia

Biedronka - mi wychodziło jako pozytywny test owu ciemne krechy a ciąża była test owu tylko wykrywał,

Dziewczyny nt. Zelow - rephresh jest zalecany bardziej niż replens że względu że dostosowuje ph czyli jak ma się za niskie to podwyza a jak za wysokie to obniza , A replens jest nie dość że rozpuszczalny w spermie i CM, to jeszcze tylko działa jednostajnie że obnizy ph,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co dziewczyny czasem czytam i nie mogę uwierzyć. Czasem wątpię w to planowanie naprawdę. Nie wiem czy to nie przypadek.
Otóż śledziłam taka będą dziewczynę na GD. Ma dwie córki i planowała trzecia, strasznie nie chciała syna. Dietę miała to sama prawie, ograniczyła podjadanie i dodała femara to taki odpowiednik Clomid. I wiecie co w 11 tc zasugerowało jej dwóch lekarzy ze syn (bardzo szybko wręcz nie możliwe ze można określić tak szybko) i ona wkoncu zrobiła badania krwi i SYN!!! No nie wierze. Wogole się to kupy nie trzyma. Miała już dwie córki i powinna mieć wg GD i tego wszystkiego córkę bo super na to warunki a tu syn [emoji15]
maximbella TTC a GIRL Sway Attempt

Link do: maximbella TTC a GIRL Sway Attempt to jej staranka

Ostatnia edycja:
Imama, mi jakoś utkwiło ze kawy lepiej nie pic przy staraniach na dziewczynke-zwłaszcza dla faceta, bo plemniki maja wtedy większa prędkość i sprzyja to chlopcom.
Ale to było ze 2-3 lata temu jak czytałam, wiec pewnie się zmieniło.
Ana87, Imama czekam zniecierpliwiscia na Wasze usg połówkowy kiedy M.in dowiecie się na temat płci ;( licze na dziewczynki :)
Miciurka, tez mi ten korzeń Lukrecji wydaje się dość popularny przy staraniach. Znając życie tez może być to kwestia indywidualna. Ja póki co trzymam się tej teorii i daje mezowi cały czas szyszki, lukrecja i OLE.

reklama
Imama - może i przypadek , Ale szczerze powiem że ta laska dużo ćwiczyła a to mogło jej podnieść testosteron plus pozycje miała od tylu a to też penetracja dalsza może to zawazylo, widzę że w staraniach na dziewczynkę to misjonarska daje radę , ale też ciągle się zastanawiam o co w tym chodzi, trochę dziwne że syna nie chciała ;) hehe ,

Marzycielka - dzięki oblukam

Ja będę gadać z mężem nt. Starań czy lecimy z tematem czy odkładamy

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry