reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Biedronka kreska testowa musi być tak ciemna jak ta kontrolna albo i ciemniejsza.
Ale może być też tak ze testy owulacyjne mogą wychodzić negatywne ale ciąża może być.

reklama
No zrobiłam przed chwilą czyli nie z porannego moczu i są różne ale ja raczej w ciąży nie jestem no ale nie podoba mi się wysoka temp no ale pewnie sobie wkręcam

Biedronka mnie i przed @ i w ciazy testy owu wychodzily tak samo w sensie te kreski.Dopiero pozniej w ciazy jakos w 7tc owulacyjny wychodzil mega mega mocny.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny w wypadku ciąży testy owu wychodziły Wam dwie takie same
kreski? Czy takie jak w wypaku testu owu negatywnego czyli dwa różne kolory kresek? :-)
Dwie różne kolory kresek 11 dpo miałam dwie kreski na teście LH ta druga dużo bledsza lecz widoczna bez problemu nawet z daleka to mnie zastanowiło i 12 dpo wyszedł już test ciążowy dwie grube kreski, dodam że nie będąc w ciazy przed @ nie mam nigdy widocznej kreski na teście LH co najwyżej lewo blada a w tym wypadku była już porządnie widoczna.

Biedronka mi w dwóch ciążach które staracilam testy owu wychodziły pozytywne i byłam w ciąży. Teraz z kolei dopiero na teście ciążowym wyszedł pozytyw a owulacyjny negatyw. Wiec to różnie. Ale myśle ze duże szanse są jak pozytyw na owulacyjnym ze jednak ciąża
Przyszłamama ze słodkim jest tak ze owszem można ale trzeba na kcal patrzeć i tłuszcze i proteiny. Wszystko musi być w normie. Najlepiej jak już chce się coś słodkiego to z posiłkiem normalnym a nie typowo deser tylko. A pomiędzy posiłkami zakaz czegokolwiek co ma kcal bo wtedy cukier masz cały czas wysoki bo nie ma tej przerwy. Ewentualnie możesz właśnie colę zero albo kawę naprawdę z mała ilością odtłuszczonego mleka. Wiec żurawina owoc odpada.
Marzycielka chyba ciężko określić bo E statystyki złe się czyta i lepiej się nie wzrowac. Bo jednak to złożone i dopasowuje każda pod siebie. Myśle ze szanse duże są naprawdę [emoji6]
Gosica Tapatalk to aplikacja przez która możesz czytać forum GD. Dla mnie rewelacja bo tak to tez ciężko mi było.
Miciurka mój mąż brał bardzo długo ze względu ze ciąże straciłam dwie. Wiec 7 miejscy brał suplementy. Z rożna wiadomo częstotliwością. Ale na IG zalecają i tak od @ do owu żeby mąż brał i tak żeby ta dwutygodniowa przerwa była. Tak tez często robiłam.
Gosica co do statystk to właśnie nie ma co na nie patrzyć. Lukrecja teraz bardzo nisko wychodzi bo 30%. A to niestety myśle spowodowane faktem ze ciężko po niej zajść w ciąże, mąż ma problem ze wzwodem, nie dla nadciśnieniowców itd. Myśle ze to dltego odrzucają dziewczyny albo wogole mężowie nie biorą i wybierają alternatywę OLE.
Aleksandra myśle ze u Ciebie córa [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja moze z rana jutro zrobie owu jeszcze raz chyba, ze temp spadnie. Ciązowy raczej nie bo ja raczej nie jestem. Wiem, ze Millo pisala, ze jej po castangusie cykl sie wydluzyl na 37, moze mi sie tez wydluzy az na tyle... najgorsze to ze mnie tak wysypalo na twarzy ze nie moge patrzec na siebie ... odpuszcze w razie czego suplementy i alkohol bo ostatnio sobie drinkowa£am dziewczynkowo :-D

reklama
Imama Ok dziękuje już wiem mniej więcej o co chodzi :) musi być te 1500 kcal dziennie i 3 posiłki maks żeby była przerwa pomiędzy każdym i wtedy nic nie można podjadać. O tych owocach przeczytałam na gd ze tylko określone można jesc będąc na diecie LE. Kawę można pic tak facet tez może? My ogólnie nie pijemy wcale jedynie Inkę z mlekiem Wiec teraz nie wiem czy lepiej przerzucić się na zwykła kawę czy ta Inka może być?
Biedronka mi w ciąży pierwszy wyszedł test owulacyjny pozytywny potem ciążowy ;)

Do góry