reklama
Imama
Fanka BB :)
Przyszłamama mój za każdym razem pokazywał swoje przyrodzenie [emoji6] ciekawe jak teraz.
Ja zaczęłam się interesować dieta w listopadzie jakoś a typowo dietę zaczęłam w styczniu jak mały miał pół roku. Karmiłam piersią do połowy maja. A w pierwsza ciąże zaszłam w połowie kwietnia. Chciałam być na diecie 12 tyg myśle ze wcześniej nie ma sensu bo jednak im dłużej tym bardziej męczące to jest. Jeśli chodzi o kp to owszem podobno karmiąc ma się niski cukier i hormony niskie ale wiadomo to sprawa indywidualna. Ja znów karmiąc chciałam brać inne leki jak np Saw Palmetto. Zaś jak poroniłam to chciałam karmić a już odstawiłam bo czytałam fajne efekty. Także myśle idzie coś sobie wybrać. Ale karmić napewno bym karmiła i nie odstawiala lecz u mnie inna sytuacja była bo straciłam ciąże.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja zaczęłam się interesować dieta w listopadzie jakoś a typowo dietę zaczęłam w styczniu jak mały miał pół roku. Karmiłam piersią do połowy maja. A w pierwsza ciąże zaszłam w połowie kwietnia. Chciałam być na diecie 12 tyg myśle ze wcześniej nie ma sensu bo jednak im dłużej tym bardziej męczące to jest. Jeśli chodzi o kp to owszem podobno karmiąc ma się niski cukier i hormony niskie ale wiadomo to sprawa indywidualna. Ja znów karmiąc chciałam brać inne leki jak np Saw Palmetto. Zaś jak poroniłam to chciałam karmić a już odstawiłam bo czytałam fajne efekty. Także myśle idzie coś sobie wybrać. Ale karmić napewno bym karmiła i nie odstawiala lecz u mnie inna sytuacja była bo straciłam ciąże.
Imama - no właśnie dla mnie najgorsza będzie dieta LE szczerze to już łatwiej mi zrobić post aniżeli takie kombinacjena żarciem [emoji23], a ty zaskoczylas w pierwszym cyklu z clo tak ? To cło przyspiesza owulacje czy tylko jakość jajeczek jest lepsza ?
Ana87- ty nie masz co szukać sprzętu bo u Ciebie córka jest mówię Ci , chłopy od razu pokazują co mają hahha
Zjedz kilka minut przed wejściem do gina, mam nadzieję że zadziała
Monia - Oj tam póki żyjemy i jesteśmy zdrowe i zdolne na ciążę to zawsze szansa jest Hehe
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ana87- ty nie masz co szukać sprzętu bo u Ciebie córka jest mówię Ci , chłopy od razu pokazują co mają hahha
Zjedz kilka minut przed wejściem do gina, mam nadzieję że zadziała
Monia - Oj tam póki żyjemy i jesteśmy zdrowe i zdolne na ciążę to zawsze szansa jest Hehe
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Kruszynka123
Imama
Ana87 50/50 szans zawsze jest. Dużo kobiet nawet statystyki wklejałem tu kiedyś ze z każdym dzieckiem tej samej płci rośnie prawdopodobieństwo ze jednak następne będzie odmiennej. Także nadzieja zawsze jest.
A miałaś któraś krwiaka w ciąży? Bo ja teraz czytam i czytam i zaczęłam się nim przejmować. Mały jest ale jest
A miałaś któraś krwiaka w ciąży? Bo ja teraz czytam i czytam i zaczęłam się nim przejmować. Mały jest ale jest
PrzyszłaMama87
Imama różnica wieku idealna tez taka planuje tym razem szczerze gdyby była teraz corka to trzeciego byśmy nie planowali Wiec widocznie tak musiało być wychodzi na to ze jak urodzę to muszę się pomału brać za dietę hmmm już zbieram informacje i zapisuje żeby nic nie przeoczyć myśle ze duża rola jest jednak mężczyzny w planowaniu i biorę się za swojego K zobaczę jak to będzie u mnie z karmieniem ale suplementy tez na pewno będę chciała wprowadzić i bez clo się nie obędzie bliźniaczki mógłyby się przytrafić żeby równowaga była zachowana hehe
W ogóle dowiedziałam się dzisiaj ze moja przyjaciółka jest w ciąży wpadka trzecie dziecko a już nie chciała więcej a tu proszę
W ogóle dowiedziałam się dzisiaj ze moja przyjaciółka jest w ciąży wpadka trzecie dziecko a już nie chciała więcej a tu proszę
reklama
Imama
Przyszłamama no najlepiej na spokojnie przygotować sobie plan i po porodzie zacząć. Ale serio nie super szybko z dieta bo wcale nie jest ze dłużej znaczy lepiej. Ja właśnie tez w sumie bym się cieszyła z bliźniaków ale jak sobie pomyślałam ze dwa chłopcy. O jeny to bym miała ciężko psychicznie- nie ukrywam. Także cieszę się z jednego [emoji7] a dziewczyny tez miały dwóch synów po clo wiec wszystko jak zawsze mozliwe
Podziel się: