reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Przyszłamama mój za każdym razem pokazywał swoje przyrodzenie [emoji6] ciekawe jak teraz.
Ja zaczęłam się interesować dieta w listopadzie jakoś a typowo dietę zaczęłam w styczniu jak mały miał pół roku. Karmiłam piersią do połowy maja. A w pierwsza ciąże zaszłam w połowie kwietnia. Chciałam być na diecie 12 tyg myśle ze wcześniej nie ma sensu bo jednak im dłużej tym bardziej męczące to jest. Jeśli chodzi o kp to owszem podobno karmiąc ma się niski cukier i hormony niskie ale wiadomo to sprawa indywidualna. Ja znów karmiąc chciałam brać inne leki jak np Saw Palmetto. Zaś jak poroniłam to chciałam karmić a już odstawiłam bo czytałam fajne efekty. Także myśle idzie coś sobie wybrać. Ale karmić napewno bym karmiła i nie odstawiala lecz u mnie inna sytuacja była bo straciłam ciąże.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kruszynka a bez clo kiedy masz przeważnie owu?
Sanzak a kiedy masz termin @? Może poczekaj z dwa dni bo szkoda żebyś się rozczarowała ze negatyw a ciąża i tak może być.

Imama - no właśnie dla mnie najgorsza będzie dieta LE szczerze to już łatwiej mi zrobić post aniżeli takie kombinacjena żarciem [emoji23], a ty zaskoczylas w pierwszym cyklu z clo tak ? To cło przyspiesza owulacje czy tylko jakość jajeczek jest lepsza ?

Ana87- ty nie masz co szukać sprzętu bo u Ciebie córka jest mówię Ci :p, chłopy od razu pokazują co mają hahha :D
Zjedz kilka minut przed wejściem do gina, mam nadzieję że zadziała :D

Monia - Oj tam póki żyjemy i jesteśmy zdrowe i zdolne na ciążę to zawsze szansa jest :D Hehe

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ana87 50/50 szans zawsze jest. Dużo kobiet nawet statystyki wklejałem tu kiedyś ze z każdym dzieckiem tej samej płci rośnie prawdopodobieństwo ze jednak następne będzie odmiennej. Także nadzieja zawsze jest.
A miałaś któraś krwiaka w ciąży? Bo ja teraz czytam i czytam i zaczęłam się nim przejmować. Mały jest ale jest

Imama różnica wieku idealna tez taka planuje tym razem ;) szczerze gdyby była teraz corka to trzeciego byśmy nie planowali Wiec widocznie tak musiało być :D wychodzi na to ze jak urodzę to muszę się pomału brać za dietę hmmm już zbieram informacje i zapisuje żeby nic nie przeoczyć ;) myśle ze duża rola jest jednak mężczyzny w planowaniu i biorę się za swojego K :D zobaczę jak to będzie u mnie z karmieniem ale suplementy tez na pewno będę chciała wprowadzić i bez clo się nie obędzie ;) bliźniaczki mógłyby się przytrafić żeby równowaga była zachowana hehe
W ogóle dowiedziałam się dzisiaj ze moja przyjaciółka jest w ciąży wpadka :-D trzecie dziecko a już nie chciała więcej a tu proszę

reklama
Przyszłamama no najlepiej na spokojnie przygotować sobie plan i po porodzie zacząć. Ale serio nie super szybko z dieta bo wcale nie jest ze dłużej znaczy lepiej. Ja właśnie tez w sumie bym się cieszyła z bliźniaków ale jak sobie pomyślałam ze dwa chłopcy. O jeny to bym miała ciężko psychicznie- nie ukrywam. Także cieszę się z jednego [emoji7] a dziewczyny tez miały dwóch synów po clo wiec wszystko jak zawsze mozliwe

Do góry