reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

FIVEBOYS PINK SWAY 2017

Link do: FIVEBOYS PINK SWAY 2017 tu macie link typowo do tej dziewczyny co ma 6 chłopców a teraz córka. Ten screen od Leeleeth tylko tu typowo co zrobiła w tym cyklu co się udało. Miałam ja dodana w zapisanych nawet.
Ona tez poroniła. Zauważyłam ze mega dużo córek po poronieniach jest. I tak człowiek zrobi wszystko a np to mogło być jednak kluczowe.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja dzis jestem 14 dpo i nie wiem czy testowac teraz czy czekac do terminu @. Zniechecilam sie tym wczesniejszym negatywem :/
W pon ostatni dzien wzielam luteine i duphaston.
Juz sama nie wiem

Dobrze wiedziec ze taki acard odstawia sie stopniowo, na pewno dopytam lekarza o to. Mam nadzieje ze chcial mnie o tym poinformować. Nie stresuje mnie to, ani troche, może to lekkomyślne ale nie mam obaw w zwiazku z tym

Ja już po połówkowych melduje się ;) jednak lekarz był nieomylny a moje szukanie w necie informacji o pomyłkach zdało się na nic :-D No ale jest zdrowiutki synek i ma niecałe pół kg śliczna buźkę i w ogóle cudny widok na usg ;-) ;) starszy synek zadowolony jak nie wiem ze będzie miał brata a my No... za dobry rok zaczniemy starania o siostrzyczkę dla nich :-) :)

@PrzyszłaMama87 Gratuluję jeszcze raz! Śliczny robaczek tylko się cieszyć :D

P.s. odnośnie brania acardu, nie powiem jednak trochę zainteresowałam się tematem i znalazłam taki wpis w necie:

ginekolog Magdalena Hołownia
• 10 miesięcy temu

Odpowiedź eksperta
Można ten preparat odstawić z dnia na dzień, nie grozi to niczym złym. Stosujemy go profilaktycznie do ok. 34 tygodnia ciąży, więc może go Pani już przestać stosować.

więc się nie obawiam tym bardziej;/ ale gina i tak dopytam

Ja już po połówkowych melduje się ;) jednak lekarz był nieomylny a moje szukanie w necie informacji o pomyłkach zdało się na nic :-D No ale jest zdrowiutki synek i ma niecałe pół kg śliczna buźkę i w ogóle cudny widok na usg ;-) ;) starszy synek zadowolony jak nie wiem ze będzie miał brata a my No... za dobry rok zaczniemy starania o siostrzyczkę dla nich :-) :)

Super wieści i super podejście jeszcze raz gratuluję a od kobiet kiedyś się nie opędzisz jak dziewczyny zaczną biegać za twoimi chłopakami :)

Kitqa ja myślę że to tylko chodzi o ciążę ale jak jest już donoszona i nic złego się nie dzieje to się odstawia i już
Ja osobiście nie miałam z tego tytułu żadnych dolegliwośći

Tak już pogodziłam się z tym ;) będzie okazja żeby jeszcze raz być w tym pięknym stanie jakim jest ciąża :-) :) czasami nie możemy mieć wszystkiego od razu wierze jednak ze ta córcia i tak jest nam jeszcze pisana ;-) ;)
Imama u Ciebie ile lat ma młodszy synek? Czy jest gdzieś jakiś artykuł o tym ze poczęcie kolejnego dziecka do 18 miesięcy po porodzie zwiększa szanse na corke? Wiesz może co ma na to wpływ?

reklama
Do góry