reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

2 zdjęcia z filmu który wczoraj dostałam z połówkowego :)

Załączniki

• IMG_2706.JPG
    IMG_2706.JPG
    695,6 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_2707.JPG
    IMG_2707.JPG
    627,5 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Przyszłamama gratuluje. A jednak synek- ja tak przy drugim liczyłam na pomyłkę. Ateraz to tak się cieszę ze on jest. Mój mały słodziak [emoji7]
Mój starszy ma teraz 6 wiec jest między nimi 5 lat różnicy. I super. Bardzo się nim opiekuje jak narazie. Cieszę się ze mam dwóch synów bo może o trzecim bym tak szybko nie myślała. Bo gdyby była córka to pewnie bym myslala ze trzeci może być syn i wtedy duża różnica między tym najstarszym itd.
Mój syn skończył roczek w czerwcu a w lipcu zaszłam w ciąże Poszukam przy okazji ale artykułu na temat tego nie było chyba Atomic tylko pisała to w różnych postach. Ale to pewna info na 100%. Bo ostatnio czytałam ze dziewczyna starająca chciała o chłopca się starac krótko po porodzie to Atomic właśnie jej pisała ze zaleca minimum 18 miejscu przerwy. Im mniej po porodzie tym lepiej o córkę. Pewnie hormony zaburzone wracają do normy i dlatego.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

PrzyszlaMama87-gratulacje :) , widać sprzęcik hih

u mnie jest niecałe 3,5 roku różnicy między chłopakami,ale gdybym mogła to bym chciała jeszcze mniejsza, nie mniej starszak tak skacze kolo młodego , młody się cieszy jak go widzi naprawdę braterska miłość, do męża się śmiałam ze jeszcze dwóch córek nam do kompletu brakuje [emoji23] hihi

No ja gdzieś na GD czytałam apropo tego baby aspirin czyli acard-u, że lepiwj nie odstawiac z dnia na dzien a brać twz będę wg zaleceń co któryś dzień

Najgorzej mnie clomid przestraszył jak ulotke przeczytalam ... zastanawiam się czy mogę brać go bo miałam lub mam nadal guzki na tarczycy

I ogólnie tak sobie pomyślałam.że człowiek tyle tabletek będzie sam brał na własną rękę ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

PrzyszlaMama87-gratuluje jeszcze raz Synusiaco zrobiłaś ze na usg tak ładnie sie wystawił??/ja ide kolo 10pazdziernika i chyba cala czekoladę zjembo Maluch nie chce współpracować☹ u mnie miedzy chłopcami jest az6lat różnicy.... Teraz miedzy 3 dzieciątkiem a najmłodszym synkiem bedzie 3lata i 2miesiace

Miciurka ja dlatego nie kombinowałam zbytnio z zakwaszanie i innymi taktykami bo miałam clo i bałam się ze jednak nie zaskoczy w pierwszym bądź drugim miesiącu właśnie przez zbytnie kombinowanie. A te kombinowania i tak w statystykach wysoko nie stoją a clo jednak tak.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama faktycznie u Ciebie duży ten siusiaczek :-D tez mały ładnie pokazał co kryje między nóżkami. Czyli u Ciebie idealnie bo po roku zaszłaś a dietę jak długo stosowałaś ogólnie z suplementami? Bo myśle kiedy się za to zabrać po porodzie :-) :) długo karmiłaś piersią? To chyba tez ma jakiś wpływ chociażby minimalny z tego co kojarzę?
Ana87 u mnie tez między chłopcami będzie 6 lat różnicy Wiec przy trzecim chciałabym mniejsza różnice wieku taka 2 lata maks a czy się uda przy tym całym kombinowaniu to zobaczymy ;) co do usg to nic nie robiłam jedynie w Macu byliśmy na obiedzie :-D lekarz włączył usg i zaraz zaglądał od dołu co tam jest

Imama rzeczywiście dobrze widać,kurcze nie było mowy o pomyłce:-D
Miciurka ja też się tak śmieje, że nawet dwie dziewczynki mogłyby u mnie być, to by się wyrównało hi hi, ale raczej znikoma szansa na to;)

reklama
Dziewczyny. Doradzcie .. Tak się zastanawiam...bo jutro musiała bym wziąć clo bo od 3do 7 dnia... Maz będzie od pt za tydz... I wtedy będzie 11,12,13 dc niby owu pokazuje na wt 15 dc a on będzie do ndz... I nie wiem czy brać czy to może pomóc przyspieszyc owu czy szkoda tabletek bo i tak nie ma szans - mam tylko 5 tabl .

Do góry