reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

2 zdjęcia z filmu który wczoraj dostałam z połówkowego :)

Załączniki

• IMG_2706.JPG
    IMG_2706.JPG
    695,6 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_2707.JPG
    IMG_2707.JPG
    627,5 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Przyszłamama gratuluje. A jednak synek- ja tak przy drugim liczyłam na pomyłkę. Ateraz to tak się cieszę ze on jest. Mój mały słodziak [emoji7]
Mój starszy ma teraz 6 wiec jest między nimi 5 lat różnicy. I super. Bardzo się nim opiekuje jak narazie. Cieszę się ze mam dwóch synów bo może o trzecim bym tak szybko nie myślała. Bo gdyby była córka to pewnie bym myslala ze trzeci może być syn i wtedy duża różnica między tym najstarszym itd.
Mój syn skończył roczek w czerwcu a w lipcu zaszłam w ciąże Poszukam przy okazji ale artykułu na temat tego nie było chyba Atomic tylko pisała to w różnych postach. Ale to pewna info na 100%. Bo ostatnio czytałam ze dziewczyna starająca chciała o chłopca się starac krótko po porodzie to Atomic właśnie jej pisała ze zaleca minimum 18 miejscu przerwy. Im mniej po porodzie tym lepiej o córkę. Pewnie hormony zaburzone wracają do normy i dlatego.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

PrzyszlaMama87-gratulacje :) , widać sprzęcik hih

u mnie jest niecałe 3,5 roku różnicy między chłopakami,ale gdybym mogła to bym chciała jeszcze mniejsza, nie mniej starszak tak skacze kolo młodego , młody się cieszy jak go widzi naprawdę braterska miłość, do męża się śmiałam ze jeszcze dwóch córek nam do kompletu brakuje [emoji23] hihi

No ja gdzieś na GD czytałam apropo tego baby aspirin czyli acard-u, że lepiwj nie odstawiac z dnia na dzien a brać twz będę wg zaleceń co któryś dzień

Najgorzej mnie clomid przestraszył jak ulotke przeczytalam ... zastanawiam się czy mogę brać go bo miałam lub mam nadal guzki na tarczycy

I ogólnie tak sobie pomyślałam.że człowiek tyle tabletek będzie sam brał na własną rękę ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

PrzyszlaMama87-gratuluje jeszcze raz Synusiaco zrobiłaś ze na usg tak ładnie sie wystawił??/ja ide kolo 10pazdziernika i chyba cala czekoladę zjembo Maluch nie chce współpracować☹ u mnie miedzy chłopcami jest az6lat różnicy.... Teraz miedzy 3 dzieciątkiem a najmłodszym synkiem bedzie 3lata i 2miesiace

Miciurka ja dlatego nie kombinowałam zbytnio z zakwaszanie i innymi taktykami bo miałam clo i bałam się ze jednak nie zaskoczy w pierwszym bądź drugim miesiącu właśnie przez zbytnie kombinowanie. A te kombinowania i tak w statystykach wysoko nie stoją a clo jednak tak.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama faktycznie u Ciebie duży ten siusiaczek :-D tez mały ładnie pokazał co kryje między nóżkami. Czyli u Ciebie idealnie bo po roku zaszłaś a dietę jak długo stosowałaś ogólnie z suplementami? Bo myśle kiedy się za to zabrać po porodzie :-) :) długo karmiłaś piersią? To chyba tez ma jakiś wpływ chociażby minimalny z tego co kojarzę?
Ana87 u mnie tez między chłopcami będzie 6 lat różnicy Wiec przy trzecim chciałabym mniejsza różnice wieku taka 2 lata maks a czy się uda przy tym całym kombinowaniu to zobaczymy ;) co do usg to nic nie robiłam jedynie w Macu byliśmy na obiedzie :-D lekarz włączył usg i zaraz zaglądał od dołu co tam jest

Imama rzeczywiście dobrze widać,kurcze nie było mowy o pomyłce:-D
Miciurka ja też się tak śmieje, że nawet dwie dziewczynki mogłyby u mnie być, to by się wyrównało hi hi, ale raczej znikoma szansa na to;)

reklama
Dziewczyny. Doradzcie .. Tak się zastanawiam...bo jutro musiała bym wziąć clo bo od 3do 7 dnia... Maz będzie od pt za tydz... I wtedy będzie 11,12,13 dc niby owu pokazuje na wt 15 dc a on będzie do ndz... I nie wiem czy brać czy to może pomóc przyspieszyc owu czy szkoda tabletek bo i tak nie ma szans - mam tylko 5 tabl .

Do góry