No nam się udało dopiero za czwartym razem ale szczerze przy trójce już jest co robićMajorcia- no jak taki jeden przetrwał wszystko od irygacji po żele to ja naprawdę muszę uważać [emoji23], Ale mamy limit ustalony max 4 dzieci ,
Szczerze powiem że jeśli za 3 razem córka nie wyjdzie to rozwaze microsort, PGD jeśli mnie będzie stac
Edit: leeleeth - Ja też na takie coś stawiam obniżenie testo plus kąpiele itp . A nie wiesz może te proteiny co laska podała to tygodniowo 60 g max czy dziennie czy jak
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Marzycielka86
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny.
Leeleethe dziewczyno ja to Cię podziwiam bo ja przy 2 wysiadam a nie wiem jak to będzie z 3
San zak i jak? Ty teraz trzymasz w napięciu.
Leeleethe dziewczyno ja to Cię podziwiam bo ja przy 2 wysiadam a nie wiem jak to będzie z 3
San zak i jak? Ty teraz trzymasz w napięciu.
Imama
O Miciurka to widzę niezłe nakręcona na córkę jesteś hak o PGd myślisz. Nie powiem. Sama czytałam i się zastanawiałam nad Microsortem jeszcze przed dieta ale aż tak nie chciałam chyba ingerować a po drugie mega koszty do tego nie wiadomo ile cykli to komuś zajmnie. Na GD mega dużo jest niepowodzeń nawet u zdrowych dziewczyn i wtedy to już majątek pochłania. Ja na trójce to max. Czasem i tak myśle sobie ze to za dużo ze z dwójka tak łatwo mi teraz itd. Ale czwórka to już u mnie nie wchodzi w grę bo ja to chce jak najszybciej odchować i do pracy wrócić [emoji6]
Sanzak No właśnie bo miałaś testować Ok wtorku?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Sanzak No właśnie bo miałaś testować Ok wtorku?
kitqa
A propo acard 75, biore go w ciazy, mam brac do 37tc, ponieważ na prenatalnym w 12tc lekarz stwierdzil lekki zwiekszony opor przeplywu krwi w lewej zyle, i nalezy go brac aby lozysko bylo lepiej ukrwione[emoji1303]
(Dwoch lekarzy mi tak zalecilo)
Tylko teraz tak mysle jak was czytam czy moge go tak odstawic z dnia na dzien gdy stuknie mi 37tc ? (Musze dopytac dr)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko teraz tak mysle jak was czytam czy moge go tak odstawic z dnia na dzien gdy stuknie mi 37tc ? (Musze dopytac dr)
Ja tak odstawiłam na zlecenie lekarzaA propo acard 75, biore go w ciazy, mam brac do 37tc, ponieważ na prenatalnym w 12tc lekarz stwierdzil lekki zwiekszony opor przeplywu krwi w lewej zyle, i nalezy go brac aby lozysko bylo lepiej ukrwione
Majorcia- no jak taki jeden przetrwał wszystko od irygacji po żele to ja naprawdę muszę uważać [emoji23], Ale mamy limit ustalony max 4 dzieci ,
Szczerze powiem że jeśli za 3 razem córka nie wyjdzie to rozwaze microsort, PGD jeśli mnie będzie stac
Edit: leeleeth - Ja też na takie coś stawiam obniżenie testo plus kąpiele itp . A nie wiesz może te proteiny co laska podała to tygodniowo 60 g max czy dziennie czy jak
To raczej dziennie, zastanawiam sie nad wykupieniem planu na GD bo jakoś mnie przekonuje, że cos tam
Dziewczyny wiedza a gotowiec sie przyda
Imama- no troszkę się nakręciłam nie powiem, po odczytaniu maili od kilku klinik też mi się odechciało takiej mega ingerencji, szczerze to dla mnie już masakra z 2 , najlepiej mi było z jednym 4 latkiem [emoji23] ale znowusz człowiek nie chce żeby dziecko samo było, my w razie 4 to jedno po drugim bo ja też do pracy chce szybko,nawet teraz się zastanawialam czy sobie nie odpuścić iść do pracy na kilka lat dochować dwójkę i trzecie za kilka lat ale mąż mówi że on nie chce wiecznie w pieluchach żeby też coś robić a nie tylko wstawać do maluchów, że po prostu jemu się nie będzie chciało .
Kitqua-nie można tak z dnia na dzień rzucić acard-u to napewno ponoć grozi zakrzepami i udarem
Leeleeth- no chociaż będziesz miała w głowie że zrobiłaś wszystko co mogłaś , a ile taki plan kosztuje ? To nie jest jakieś 100 $ ? Coś gdzieś tam widziałam
O boże ja już nie wiem kiedy miałam owulacje ! Wczoraj jakby śluz wodnisty i wszystko rozpulchnione a dziś już śluz kremowy, to chyba faktycznie było 14dc, dziś mam 19dc , już zglupialam idę po tescik owu żeby potwierdzić chociaż nie wiem czy jest już sens ..
Kitqua-nie można tak z dnia na dzień rzucić acard-u to napewno ponoć grozi zakrzepami i udarem
Leeleeth- no chociaż będziesz miała w głowie że zrobiłaś wszystko co mogłaś , a ile taki plan kosztuje ? To nie jest jakieś 100 $ ? Coś gdzieś tam widziałam
O boże ja już nie wiem kiedy miałam owulacje ! Wczoraj jakby śluz wodnisty i wszystko rozpulchnione a dziś już śluz kremowy, to chyba faktycznie było 14dc, dziś mam 19dc , już zglupialam idę po tescik owu żeby potwierdzić chociaż nie wiem czy jest już sens ..
B
bibiU
Gość
Witam :-)
Mi chyba castangus wydłużył cykl bo dziś już 30 dzień, temperatura 36.91a okresu nie widać, 2 syfy mi wyskoczyly :-( a moje cykle od maja 32,26,29,25. Co Wy na to?
Mi chyba castangus wydłużył cykl bo dziś już 30 dzień, temperatura 36.91a okresu nie widać, 2 syfy mi wyskoczyly :-( a moje cykle od maja 32,26,29,25. Co Wy na to?
reklama
Imama
Kitqa No stopniowo pewnie trzeba odstawiać jak chyba wszystkie leki. Najlepiej dopytaj lekarza. Ja strasznie się tym stresuje i chyba już żałuje ze naprawdę zaczęłam ta aspirynę brać. Jednak ja nadań nie miałam żadnych robionych itd tylko po poronieniach lekarze niektórzy zalecają.
Leeleeth to napewno dzienne zapotrzebowanie na proteiny. Moim zdaniem zbyt duże. Bo przy 1500 kcal to chyba 40-50g dziennie białka i Ok 40g tłuszczy. Ona pewnie miała plan i to dopasowane jest. Różnie to kosztuje zależne co się chce. Czy przykładowe menu czy bez itd. Moim zdaniem to super pomysł. Ja nie płaciłam ale poprostu dawałam posty z moimi przygotowaniami czy są Ok i mi Atomic odpisywała. Tak samo po poronieniach- post i pytania do niej, co zmienić co dodać itd. Za to nie trzeba płacić [emoji6]
Miciurka No ja również patrzę na to żeby dzieci były razem wychowywane i jak to dobrze mieć rodzeństwo. I teraz dlatego tak szybko wiec tez działaj a nie. Jedynie ze już coś się tam u Ciebie kluje [emoji7] ja tez wysyłałam zapytanie na Cypr o PGD i masakra koszty i ogólnie cała masa leków. A tak jak właśnie pisałam mega dużo poronień i tak jest. A w niektórych klinikach trzeba ściemniać i wymyślać historyjki bo brak raportów odnośnie XX i XY bo to tak naprawdę nielegalne.
Biedronka po porodzie myśle nie ma co się dziwić. Ja również miałam rożnej długości cykle. Tez brałam vitex i owu w różnych dniach.
Leeleeth to napewno dzienne zapotrzebowanie na proteiny. Moim zdaniem zbyt duże. Bo przy 1500 kcal to chyba 40-50g dziennie białka i Ok 40g tłuszczy. Ona pewnie miała plan i to dopasowane jest. Różnie to kosztuje zależne co się chce. Czy przykładowe menu czy bez itd. Moim zdaniem to super pomysł. Ja nie płaciłam ale poprostu dawałam posty z moimi przygotowaniami czy są Ok i mi Atomic odpisywała. Tak samo po poronieniach- post i pytania do niej, co zmienić co dodać itd. Za to nie trzeba płacić [emoji6]
Miciurka No ja również patrzę na to żeby dzieci były razem wychowywane i jak to dobrze mieć rodzeństwo. I teraz dlatego tak szybko wiec tez działaj a nie. Jedynie ze już coś się tam u Ciebie kluje [emoji7] ja tez wysyłałam zapytanie na Cypr o PGD i masakra koszty i ogólnie cała masa leków. A tak jak właśnie pisałam mega dużo poronień i tak jest. A w niektórych klinikach trzeba ściemniać i wymyślać historyjki bo brak raportów odnośnie XX i XY bo to tak naprawdę nielegalne.
Biedronka po porodzie myśle nie ma co się dziwić. Ja również miałam rożnej długości cykle. Tez brałam vitex i owu w różnych dniach.
Podziel się: