O matko nie ma.mnie cały dzień a tu tyle wpisów ,
PrzyszłaMama87- dzięki za info o priv
! Już odp. , szybko Ci bladzioch wyszedł ! Wow
Imama - , no faktycznie uważaj jak taka mega płodna jesteś hihi, po poronieniach też duża szansa na córkę ,
Majorcia - ja wiem że masz córkę i mąż bral salfazin mojemu to się chyba nie przyda bo mamy naszego młodszego który się przebił przez takie ilości żelu na obniżenie ph że to naprawdę zdrowy chlop, i bardzo silny, chociaż zastanawia mnie fakt a co jeśli po prostu mąż ma silniejsze chkopczykowe plemniki,to salfazinem bym może podrasowała te dziewczynkowe
Hehe,
Ana87- trochę wiary za niedługo się dowiesz ale z tych wszystkich ludzi co ciągle im płci nie mogli dojrzeć to same dziewczynki tylko chyba jeden chłopczyk był na ileś tam przypadków, także a nóż widelec
- Ale wiem nie ma co się nakrecac ,
Gosica- owu była późno 13.05 , to był 19cd,
Alrksandra.kow-gratuluje ciąży ! Sliczna fofka ja niestety nic nie widzę to , Ale może na forum GD by coś powiedzieli ogólnie
Buniczek - generalnie alko i diet cola to nie taka zła sprawa [emoji23] Haha, ale pamiętaj pij diet cole lub pepsi bo asmapartamem słodzone a też zalecaja
Gosica-to może przybliżaj czas o te 2-3 h jak nie możesz zajść , pamiętaj że plemniki potrzebują 7 h w środku żeby być zdolne do zapłodnienia to wiesz moga się mijać z jajem,
Marzycielka z tych dwóch wybrała bym acard! Tylko nie brac codziennie tylko co 2-3 dzień (dla tych którzy jakby nie mają zaleceń od lekarza i zobaczyć jak się czujesz po) - przeczytałam na GD tak Atomic zalecała, i dokładnie tak jak Maziajka pisze Airfix też brała i też ma córkę -.cos w tym jest
Ciekawe co z mojego cyklu nie planowanego wyjdzie w tym miesiącu
,
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom