B
bibiU
Gość
Gosica mam te testy bialo rozowe opakowanie i są beznadziejne ja bym ich nawet nie robila, na staranka mam kupione inne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marzycielka ciężko powiedzieć. Ja miałam zalecenia po startach żeby brać codziennie aspirynę i tak tez zrobiłam i biorę do teraz. Żurawiny wogole nie brałam także nie wiem co doradzić. Na GD to zabardzo ani żurawiny ani aspiryny nie biorą. Pare tam wcześniejszych widziałam ze żurawinę brały, pare tez brało aspirynę ale ogólnie tak to robią tylko dietę a z suplementów to kwas foliowy. Miałam dylemat bo akurat Atomic mi pisała ze nie zaleca aspiryny ze to kiedyś używano bo myślano ze pomoże uchronić ciąże a ze nowe badania wykazały ze może szkodzić. No ja trzymałam się zaleceń mojej gin. Chociaż nie powiem przejmuje się tym rowniez
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Marzycielka, ja brałam acard przez OK.3 tyg śle odstawiłam bo się złe po nim czułam.
Zrobiłam przed chwilka test i ten który wczoraj był negatywny jest nadal, a ten pozytywny z wczoraj ma blada krechę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom