reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzięki dziewczyny :) mam wizytę za 3 tygodnie więc może wtedy coś się więcej dowiem A jak nie to na polowkowych za 5 tygodni.

Ogólnie ostatnio czuję się gorzej i odpadły mnie wieczorne wymioty :/

Aleksandrakow-nie znam się na czytaniu buba ;( ale zdjęcia prześliczne!
Majorcia, ja póki co tez szybko zachodzilam chociaż przy o+12 i mi jest ciężko. Być może za późno działaliśmy :(
Buniczek ja tez już od dluguego czasu nie sole. Ale ten banan mi czasem wpadnie do ręki ;)
Imama, to jeszcze poczekam 2 miechy na stronę wyniki ;)
Mi się wydaje ze na mojego męża wcale tak baaardzo mocno lukrecja nie zadziała. 20% poziomu w dół po 3 miesiącach przyjmowania to chyba szału nie ma.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama to co było by lepsze acard czy zurawina? Do tej pory brałam acard co 2 dzień do owu. Z tego co wiem to acard pomaga nawet w zagniezdzeniu się zarodka i pewnie byłby lepszy przy staraniach bo żurawina tylko obniża ph śluzu. Nie jestem pewna ale któraś z dziewczyn pisała że acard również zakwasza. A na GD dziewczyny używają żurawinę,czy tylko aspiryne?

Marzycielka ciężko powiedzieć. Ja miałam zalecenia po startach żeby brać codziennie aspirynę i tak tez zrobiłam i biorę do teraz. Żurawiny wogole nie brałam także nie wiem co doradzić. Na GD to zabardzo ani żurawiny ani aspiryny nie biorą. Pare tam wcześniejszych widziałam ze żurawinę brały, pare tez brało aspirynę ale ogólnie tak to robią tylko dietę a z suplementów to kwas foliowy. Miałam dylemat bo akurat Atomic mi pisała ze nie zaleca aspiryny ze to kiedyś używano bo myślano ze pomoże uchronić ciąże a ze nowe badania wykazały ze może szkodzić. No ja trzymałam się zaleceń mojej gin. Chociaż nie powiem przejmuje się tym rowniez

Marzycielka, ja brałam acard przez OK.3 tyg śle odstawiłam bo się złe po nim czułam.
Zrobiłam przed chwilka test i ten który wczoraj był negatywny jest nadal, a ten pozytywny z wczoraj ma blada krechę
1505835102-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz nie wiem jak mam liczyć termin ovu. Wiem ze jest to indywidualna sprswa. Chciałam żebyśmy zadziałali OK.6h po ovu.
Poza tym dzisiaj po południu strasznie złe się poczułam. Zawroty głowy, generalnie omdlenia. Ledwo wróciłam do domu. Miałyście kiedyś takie jazdy w trakcie owulacji?

reklama
Do góry