reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hehe Miciurka to dobrze! Bo już myślałam ze chcesz podrasować męża. Myśle ze chyba tu bardziej o nasz śluz chodzi. Na twoim miejscu jak brałabym clo to nie zyrtec bo po clo sucho. A ewentualnie mąż sudafed jak chcesz dużo spróbować na początek. Zobaczysz czy Ci się uda zajść jak nie będziesz odrzucać. Ciężko mi wyszukać gdzie Atomic o tym zakwaszaniu pisała. Ale pewnie w dziale pH hehe. Dieta LE nie działa zakwaszajaco bo dziewczyny w to nie wierzą i i tak się nie zakwaszają. To dieta mineralna ma zakwasić czyli zalecenia z IG.
Buniczek albo abstynecja albo hurry up. Dwie metody co się wykluczają i zadziałają razem na odwrót. Poprostu po abstynencji mało plemników a ty je "wyrzucisz" i przy następnym stosunku docelowym bez zabezpieczenia już będą swiezaki. Jak mąż ma pow 35 to abstynencji nie poleca się lepiej hurry up. Mój jadł i szyszki jedna dziennie i lukrecję. Nigdzie nie wyczytałam ze może zaszkodzić. Wiec mój brał.
Ja tez schudłam od stycznia Ok 6 kg. Na tym polega tez dieta LE co robiłam na tej właśnie teori. Każdy spadek wagi na plus.
Majorcia jak miałaś problem ze zajściem w ciąże to myśle ze słusznie ze poprawialas jakość nasienia. Kruszynka może to akurat dla męża weź kup. Albo zwykła wit C.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ponad dwa lata i nic tak na mnie dieta i suplementy chyba podziałały ale przedewszystkim to stres związany z tym wszystkim z tym całym planowaniem ta jedna kreska co miesiąc
Imama ty jesteś chyba jedyna która szybko zachodzi musisz wręcz chyba uważać:)

L

Aleksandra piękny widok[emoji7]Zazdraszczam[emoji4]Niestety nie znam się na nubach, może specjalistki się wypowiedzą[emoji6]

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki za wyjaśnienie ze hurry i abstynencja sie wyklucza.
Gosika ja tez waga niska bo 51 kg przy 17ocm wzrostu, dieta fast foodowa, nie za zdrowa i chłopaki. Co prawda mega ostra, solona, pieprzona ta dieta, teraz postawiłam na kefiry, jogurty, mleko, nie sole, zero bananów i pomidorów. Zastosuje jeszcze od dzis alko+pepsi na wieczór.
Imama a zyrtex to bierze się przed staraniami, czy cały cykl?akurat zyrtex mam w domu i mogę dołożyć do zestawu

Aleksandra ja czuje u Ciebie córeczkę [emoji7] nuba niestety nie widać wiec pewnie musisz troszkę jeszcze poczekać.
Gosica No chyba zdecyduje się tylko na prenatalne usg plus Papp bo jednak dużo poczytałam i harmony robią jak usg wykaże ze coś nie dobrze. Mama ginekolog tez opisuje ze podczas usg można różne anomalie wykryć właśnie tylko w 11-14 tc. Jeszcze zapytam mojej położnej ale myśle ze to samo powie. Szkoda ale nie mogę sobie pozwolić na te dwa badani. Ewentualnie jakby coś było nie tak to wtedy widomo zrobię harmony. Wiec płeć poznam pewnie w 15 tc a może później bo wizytę mam u mojej za miesiąc wiec później pewnie znów za miesiąc czuli za dwa będę miała te połówkowe 18-21 tc.
Majorcia No ja sama nie podejrzewałam ze aż tak płodni jesteśmy mimo kombinowania- ale w sumie super nie przesadzalam. Podobno po Lukrecji tez bardzo ciężko o ciąże a my tyle miesięcy i bum trzy razy pod rząd.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry