PrzyszłaMama87
Fanka BB :)
Aleksandra a który to tydzień? Moim zdaniem dziewczynka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ponad dwa lata i nic tak na mnie dieta i suplementy chyba podziałały ale przedewszystkim to stres związany z tym wszystkim z tym całym planowaniem ta jedna kreska co miesiącHehe Miciurka to dobrze! Bo już myślałam ze chcesz podrasować męża. Myśle ze chyba tu bardziej o nasz śluz chodzi. Na twoim miejscu jak brałabym clo to nie zyrtec bo po clo sucho. A ewentualnie mąż sudafed jak chcesz dużo spróbować na początek. Zobaczysz czy Ci się uda zajść jak nie będziesz odrzucać. Ciężko mi wyszukać gdzie Atomic o tym zakwaszaniu pisała. Ale pewnie w dziale pH hehe. Dieta LE nie działa zakwaszajaco bo dziewczyny w to nie wierzą i i tak się nie zakwaszają. To dieta mineralna ma zakwasić czyli zalecenia z IG.
Buniczek albo abstynecja albo hurry up. Dwie metody co się wykluczają i zadziałają razem na odwrót. Poprostu po abstynencji mało plemników a ty je "wyrzucisz" i przy następnym stosunku docelowym bez zabezpieczenia już będą swiezaki. Jak mąż ma pow 35 to abstynencji nie poleca się lepiej hurry up. Mój jadł i szyszki jedna dziennie i lukrecję. Nigdzie nie wyczytałam ze może zaszkodzić. Wiec mój brał.
Ja tez schudłam od stycznia Ok 6 kg. Na tym polega tez dieta LE co robiłam na tej właśnie teori. Każdy spadek wagi na plus.
Majorcia jak miałaś problem ze zajściem w ciąże to myśle ze słusznie ze poprawialas jakość nasienia. Kruszynka może to akurat dla męża weź kup. Albo zwykła wit C.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom