cześć dziewczyny weekend zleciał szybko czytałam na bieżąco gorzej z pisaniem, u mnie średnio w sobotę pojawiły się dziwne mdłości zrobiłam test i nic dzisiaj tez zrobiłam rano i też nic jutro @ zobaczymy a już po tych mdłościach miałam nadzieję. Dzisiaj to już 13dpo myślicie, że jest jeszcze jakaś nadzieje?
reklama
kitqa
Fanka BB :)
Hey @Mikallo Płeć mam potwierdzoną pt: " Chyba dziewczynka", potem ze zdj 3D dr powiedziała że to chłopak. Jak do tej pory nie widziałam na zdj 3białych kresek(2D), lub bułki z jedną ciemną kreską na 3D, Pitolka było widać na zdj 3D a na 2D na monitorze już nie hehe
Ale wszystkim na około rozpowiedzieliśmy że będzie dziewczynka
A wszystko przez to że moje dziecko nie chce się rozkraczyć do zdj : )
Ale wszystkim na około rozpowiedzieliśmy że będzie dziewczynka
A wszystko przez to że moje dziecko nie chce się rozkraczyć do zdj : )
Kruszynka123
@Marzycielka86 mi 12dpo test już wyszedł a dzień wcześniej lekka kreska w teście owu więc nie wszystko stracone 3 mam kciuki tym bardziej że nie będę cię nakręcac kochana ale takie klucia itd to ja miałam na ciąże także kciukasy za dwie kreski.
PrzyszłaMama87
Imama a czy u mnie w 5 tyg można ocenić cokolowiek na podstawie tego zdjęcia? Czy dobrze myśle ze łożysko wykształca się na dole po prawej bo jakby jaśniejsze tam jest?
PrzyszłaMama87
Bo z tego zdjęcia z 7 tyg chyba ciężko cokolowiek ocenić?
Imama
Przyszłamama coś te zdjęcia chyba się nie wczytują. Ja niestety ich nie widzę. Spróbuj jesCze raz wkleić te dwa. Najlepiej podobno ze zdj w 6 tc to określać ale chyba nawet do 8 tc dziewczyny na fora wklejają.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Marzycielka trzymam kciuki, jeśli jesteś w upragnionej ciąży to niebawem teścik Ci to pokaże, a jeśli odpukać tym razem jeszcze się nie udało trzeba próbować w kolejnym cyklu. Wiem że czas się dłuży jak czeka się na pozytywny test, mi każdy dzień do testowania wydawał się jak wieczność...
Imama, Mikallo dziękuję dziewczyny za ocenę zdjęcia, być może za tydzień na wizycie już się dowiemy co skrywa nasz bobas. Sama próbowałam coś ocenić ze zdjęcia, ale jakoś nic nie potrafię wyczytać
kitqa o to macie zabawnie z płcią W którym jesteś tc? Zdążysz się dowiedzieć przed porodem czy to chłopczyk czy dziewczynka jednak
Imama, Mikallo dziękuję dziewczyny za ocenę zdjęcia, być może za tydzień na wizycie już się dowiemy co skrywa nasz bobas. Sama próbowałam coś ocenić ze zdjęcia, ale jakoś nic nie potrafię wyczytać
kitqa o to macie zabawnie z płcią W którym jesteś tc? Zdążysz się dowiedzieć przed porodem czy to chłopczyk czy dziewczynka jednak
PrzyszłaMama87
kitqa
reklama
Imama
Przyszłamama z tego pierwszego to chyba faktycznie za szybko bo nie ma tak typowo jasnego miejsca.
Z tego drugiego to bym nie była pewna. Bo jednak i jasne jest po lewej i z dołu. Ale wiem ze tez się patrzy na to gdzie jest zarodek i wg tego to by wychodziło ze z lewej strony (tam tez mogło by się tworzyć łożysko) co by wskazywało na chłopczyka.
Ja staram się z tych zdjęć patrzeć mniejwiecej bo ładnie widać.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego drugiego to bym nie była pewna. Bo jednak i jasne jest po lewej i z dołu. Ale wiem ze tez się patrzy na to gdzie jest zarodek i wg tego to by wychodziło ze z lewej strony (tam tez mogło by się tworzyć łożysko) co by wskazywało na chłopczyka.
Ja staram się z tych zdjęć patrzeć mniejwiecej bo ładnie widać.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: