reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Biedronka to tu masz to samo ale z genderdreaming dla porównania [emoji6] Complete pink swaying statistics spreadsheet

Link do: Complete pink swaying statistics spreadsheet pierwszy link od rainbowflower. Bo nie umie go skopiować.
Przyszłamama super właśnie. Zapytam mojej tez o zdjęcie. Fajnie jak moznaby było filmik np nagrać sobie jak już dzidzia większa chociaż pare sekund.
Co do wróżb to żadnych nie robiłam. A kalendarz chyba moja mama raz sprawdzała i chłopczyk i tak wychodził. Ale mi z synem pierwszym w każdym córa wychodziła wiec teraz to się nie nakręcam. Ostatnio tylko mi się przewinął kalendarz Jonasa i bardzo ciekawe to było i sprawdziłam i tez chłopak około tego dnia wychodził. Chociaż w tym kalendarzu to godziny są podane.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama mi z synkiem wszystkie kalendarze dobrze pokazały plec bo w każdym był syn a teraz w każdym wychodzi corka. Jeśli chodzi o jonasa to tez sprawdzałam co do godziny i wychodzi syn bo akurat księżyc był w znaku zodiaku męskim. Pisałam tez do wróżki i ona na podstawie owulacji tez stwierdziła ze syn.

Przyszłamama No mi wrozka powiedziała ze trzech synów będę miała. Byłam u niej osobiście. Ogólnie wszystko dobrze mówiła. Tylko ze pierwsza to córka a jak ja poprawiłam to powiedziała ze on taki wrażliwy ze to dlatego córkę mi pokazuje. Dziwne. Ale No mam nauczkę bo już napewno do żadnej nie pójdę. Zdenerwowało mnie ze tak dużo wie. Ale tez wydaje mi się ze one bardziej potrafią patrzeć na przeszłość a przyszłość się jednak może bardzo zmienić.
Marzycielka hehe No widzisz dwie córki. Te kalendarze to chyba dla zabawy. Chociaż wiem ze w głowie mieszają i jednak dużo dziewczyn na to patrzy.
I jasne testuj. Ja tez dla spokoju bym pewnie majątek wydała na te testy. Może jutro coś już będzie widać.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dokładnie Imama wszystko trzeba brać na zdrowy rozsądek ;-) U jednych się sprawdzi a u innych już nie.
A powiedzcie mi gdzie najlepiej jest mierzyć temperaturę? W ustach, pochwie czy pod pachą? Bo od nowego cyklu zacznę mierzyć, dawniej mierzylam w pochwie.

Do góry