reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleeth trzymaj się dzielnie! Kciuki niech chłopaczek już wychodzi. Napewno się zacznie na całego. Nieraz jest ciężko a później daje czadu. Trzymam kciuki i jak najmniej bólu.
Marzycielka piękny pozytyw. Nie przejmuj się śluzem i szyjka to clo tez miesza. Pozytyw bankowo. Działajcie jak najszybciej żebyś była spokojna i zobaczysz ze się uda. Ja miałam tez kremowy śluz w dzień owu przy clo. Ogólnie do badani śluzu powinno się używać takich Ala patyczków bo naprawdę to wszystko w środku jest wiec tym się nie kieruj. Tylko działajcie. Kciuki.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@leeleeth 3 maj się wszystko będzie dobrze, myśl pozytywnie znam ten ból ja drugiego syna ur tydzień po terminie było okropnie leżeć w szpitalu z kobietami z malenstwami płakałam bez przerwy poród był wywoływany i wszystko było Dobrze. Życzę szybkiego rozwiązania ;-) ;).
Po jakim czasie od pregnylu pacherzyk u was pękł? Dziś 12dc pęcherzyk 18mm mąż do ndz w domu. Kiedy działać mogę już dziś wieczorem?jest wogole jakas szansa.. ? Po tym leku testy owu i tak będą chyba pozytywne?? i zaburza ten lek temp chyba więc skąd mam wiedzieć że owu była ehhhh :baffled: jajniki kluja co jakiś czas ..

Leleeth dziecko jak wchodzi w kanał to prawdopodobnie ruchy są nie odczuwalne ja tak miałam z najstarszym synem parę godz przed porodem wogóle go nie czułam też się bałam powiedz o swoich lękach lekarzowi powiedz że Cię martwi brak ruchów dziecka

Dziewczyny która ma konto tam gdzie mogę spytać o ramazi lub tą drugą metodę? przesłabym fotę siostry na pw.pliss

Leeleth trzymam za Was kciuki, wszystko bedzie dobrze kochana!!!!Oby juz synek byl z Toba po drugiej stronie brzuszka bo na pewno sie martwisz,ale jestes w szpitalu, pod opieka wiec bedzie dobrze!Trzymaj sie dzielnie!

Imama doradź :-) kupilam te papierki lakmusowe skala 5,6- 8,0. Zbadałam śluz wyszło mi 5,6. Robić coś z tym? Czy tak zostawić. Dziś 11 dzień cyklu owu jeszcze chyba nie bylo temperatura na jednakowym poziomie, testy mam takie ..ujowe, że już dalej w tym cyklu nie będe ich robić. W tamtym cyklu też mi nie wychodzily... mam kupione inne co mi fajnie wychodzily ale juz szkoda na ten cykl. Do listopada jeszcze mam chwile czasu...

@leeleeth tak jak pisze majorcia ja mialam tak samo na pare godzin przed porodem ruchy ustaly i tez sie zmartwilam bylam na ktg a nastepnego dnia urodzilam, powiedz lekarzowi ze nie czujesz ruchow, moze cie podepna i bedziesz spokojniejsza, sprawdza co i jak,trzymam kciuki za ekspresowy porod kochana i nie mysl zle, a jak cie cos martwi to mow odrazu im, lada moment i bedziesz tulila swojego okruszka ;)
@Marzycielka86 to pozytyw dzis masz owu najpozniej jutro rano, wiec do dziela nie czekajcie, kciukasy zacisniete !!!!

reklama
Do góry