reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama właśnie ze nie mierze, ale wcześniej mierzyłam żeby sprawdzić jak mi się to pokrywa z testami i wychodziło ze na drugi dzień od pozytywny była owu i pokrywalo się jedno z drugim ładnie. Do tego sprawdzałam też szyjke i objawy towarzyszące owu.

reklama
Leeleth, trzymaj się dzielnie. Wszystko będzie dobrze.
Marzycielka, super ze udało Wam się ze staraniami. Trzymam kciuki za pozytywa;)
Imama, masz może namiar na te patyczki o których wcześniej wspomniałaś do badania śluzu?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczynki od 7.30 idę na porodówkę. Zaczynamy z oxy. Od wczoraj mam gluty krwawe (skórki za opis [emoji5]). Wiec liczę, że szyjka sie ruszyła. Teraz niech nadejdą skurcze i będzie mój Emilek ze mną. A jeśli nie to cc. Także trzymajcie nadal [emoji1307]

Leeleeth ✊✊✊ odezwij się już po wszystkim.
Gosica dzięki ;-) boję si ze mogło być już za późno bo o 11 test pozytywny mocno i chyba i owu wtedy była a o 18 test już z słabszą kreseczka. Przytulanka były o 15 ale zanim plemniki dotarły do jajca to chwilę upłynęło bo jeszcze jest ten jakiś czas dojrzewania ich w szyjce a i niektóre źródła podają ze komórka żyje tylko 12 godz.

Leeleeth kciuki! Napewno dzisiaj mały będzie już z Tobą
Gosica na stronce NAturalnego Planowania Rodziny można było się zapisać na darmowe właśnie te patyczki ale wiem ze mieli za dużo chętnych i to zlikwidowali. Tam były zdj śluzu szyjkowego jak powinien wyglądać itd. Ale mam Neta słabego wiec teraz tego nie znajdę.
Biedronka bo zapomniałam Ci wczoraj odpisać odnośnie tego pH. A wiec nie wiem jak działają te środki polskie ale ten co ja stosowałam to działa trzy dni i dziewczyny aplikują cały aplikator co trzy dni jak ustanie @. Ja tak stosowałam. Ty musiałabyś sprawdzić ile utrzyma ci niższe pH dany preparat albo poczytać tu w wyszukiwarce jak to dziewczyny stosowały. Bo ja niestety lactovaginalu nie stosowałam tylko rephresh.

reklama
Marzycielka, nigdy nic nie wiadomo. Okaże się za 10-12 dni;) trzymam kciuki.
Ja zrobiłam test i niestety negatyw ;( jednak chyba zadzialalismy za późno:( nie wiem czy nie iść w kolejnym cyklu na monitoring...
Imama, poszukam jeszcze raz tych patyczków. Ale jak piszesz ze na tej stronce zlikwidowali to pewnie po ptokach. Czy przy ostatnich staraniach zakwaszalas się rephreshem?
Leeleeth [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry