reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleeth trzymaj się dzielnie! Kciuki niech chłopaczek już wychodzi. Napewno się zacznie na całego. Nieraz jest ciężko a później daje czadu. Trzymam kciuki i jak najmniej bólu.
Marzycielka piękny pozytyw. Nie przejmuj się śluzem i szyjka to clo tez miesza. Pozytyw bankowo. Działajcie jak najszybciej żebyś była spokojna i zobaczysz ze się uda. Ja miałam tez kremowy śluz w dzień owu przy clo. Ogólnie do badani śluzu powinno się używać takich Ala patyczków bo naprawdę to wszystko w środku jest wiec tym się nie kieruj. Tylko działajcie. Kciuki.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@leeleeth 3 maj się wszystko będzie dobrze, myśl pozytywnie znam ten ból ja drugiego syna ur tydzień po terminie było okropnie leżeć w szpitalu z kobietami z malenstwami płakałam bez przerwy poród był wywoływany i wszystko było Dobrze. Życzę szybkiego rozwiązania ;-) ;).
Po jakim czasie od pregnylu pacherzyk u was pękł? Dziś 12dc pęcherzyk 18mm mąż do ndz w domu. Kiedy działać mogę już dziś wieczorem?jest wogole jakas szansa.. ? Po tym leku testy owu i tak będą chyba pozytywne?? i zaburza ten lek temp chyba więc skąd mam wiedzieć że owu była ehhhh :baffled: jajniki kluja co jakiś czas ..

Leleeth dziecko jak wchodzi w kanał to prawdopodobnie ruchy są nie odczuwalne ja tak miałam z najstarszym synem parę godz przed porodem wogóle go nie czułam też się bałam powiedz o swoich lękach lekarzowi powiedz że Cię martwi brak ruchów dziecka

Dziewczyny która ma konto tam gdzie mogę spytać o ramazi lub tą drugą metodę? przesłabym fotę siostry na pw.pliss

Leeleth trzymam za Was kciuki, wszystko bedzie dobrze kochana!!!!Oby juz synek byl z Toba po drugiej stronie brzuszka bo na pewno sie martwisz,ale jestes w szpitalu, pod opieka wiec bedzie dobrze!Trzymaj sie dzielnie!

Imama doradź :-) kupilam te papierki lakmusowe skala 5,6- 8,0. Zbadałam śluz wyszło mi 5,6. Robić coś z tym? Czy tak zostawić. Dziś 11 dzień cyklu owu jeszcze chyba nie bylo temperatura na jednakowym poziomie, testy mam takie ..ujowe, że już dalej w tym cyklu nie będe ich robić. W tamtym cyklu też mi nie wychodzily... mam kupione inne co mi fajnie wychodzily ale juz szkoda na ten cykl. Do listopada jeszcze mam chwile czasu...

@leeleeth tak jak pisze majorcia ja mialam tak samo na pare godzin przed porodem ruchy ustaly i tez sie zmartwilam bylam na ktg a nastepnego dnia urodzilam, powiedz lekarzowi ze nie czujesz ruchow, moze cie podepna i bedziesz spokojniejsza, sprawdza co i jak,trzymam kciuki za ekspresowy porod kochana i nie mysl zle, a jak cie cos martwi to mow odrazu im, lada moment i bedziesz tulila swojego okruszka ;)
@Marzycielka86 to pozytyw dzis masz owu najpozniej jutro rano, wiec do dziela nie czekajcie, kciukasy zacisniete !!!!

reklama
Do góry