reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Marzycielka super! Czekam teraz na Twoje dwie kreseczki [emoji7]
Jona na na fb dodałam na dwie grupy zdj z usg z 6t4d. Pamiętaj ze to między 6-7 tc jest do oceny wg ramzi. A nub tak od 12-14. Grupa się nazywa Ramzi Theory (6-8 weeks) babynub expert. Tu zaraz mi odpisała administratorka. Ze dziewczynka wg niej. Tez z tego co próbowałam zrozumieć teorie wychodziła mi córeczka. Okaże się. Myśle ze to i tak 50/50. Wklej tu zdj koleżanki ocenie jak masz ochotę.
Leeleeth mam nadzieje ze już tulisz. Czekamy wszystkie na nowinki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama dziękuję :-* teraz zostało tylko czekać. Tylko boję sie czy coś z tego wyjdzie bo prawie wszystko ze tak powiem "wyplynelo ze mnie "
U Ciebie na pewno będzie córcia ;-)

Kruszynka sama nie wiem kiedy testować, dziś mam chyba owu bo testy sa już takie jak wczoraj i tak myślę że pewnie wczorajsze były pozytywne a dzisiejszy pewnie był taki mocny bo owu była i starałam się pewnie albo w owu albo zaraz po i szyjka też by na wskazywała bo dziś już była niżej a wczoraj ledwo ja dostałam.Zobaczę jaki test wyjdzie jutro rano.

Marzycielka No okaże się za pare dni. Ja praktycznie zawsze wstaje "po" i idę się podmyc a w ciąże zachodzę. Szanse są zawsze jak przy owu. Milion plemniczkow a jak nie to następny cykl pokombinujesz inaczej [emoji6]mi w owu już testy negatywne wychodzą.
Kruszynka to dostałaś pregnyl na pęknięcie? na tym to się nie znam. Ale pewnie duże szanse na ciąże

Imama sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie ;-) U mnie chyba jednak owu jest dziś bo jajniki i to oba tak napieprzaja jak nigdy i podbrzusze boli gorzej jak na @ a plecy to już nie mówię. Nie wiem co jest grane ale nigdy tak nie miałam. Mi wlaśnie w owu test wychodził bardzo mocny a później już kreska jasniala tak jak dziś.

reklama
Marzycielka a mierzysz temperaturę? Się okaże wtedy kiedy była. Mi mimo ze wyższe były przy clo to wykres wyszedł.

Do góry