reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mikallo ✊✊✊
Gosica u mnie od wczoraj pojawił się śluz sliki przezroczysty i rozciągliwy, szyjka robi się mieksza i unosi się.
Ja nie nazywam żadnych suplementów prócz Inofem kwas foliowy acard castagnus i teraz w tym cyklu clo.

reklama
Marzycielka a dleczego nie suplementujesz, nie chcesz za dużo tabletek łykac, czy nie wierzysz w działanie suplenentów?a mąż coś dostaje?mierzysz ph, zakwaszasz się? z tego co pamietam to córeczkę byś chciała. To pierwszy cykl staraniowy?moj w sierpniu był pierwszy i wiem ze stracony, we wrześniowym troche zmodyfikuje działnia

Buniczek, rozumiem ze przegapiłam owulacje w rym cyklu? Ja czuje ze u mnie tez nic z tego, trudno z ta metoda o+12. W następnym cyklu chyba będę próbowała działać 36h, max.40h od pierwszego pozytywy. Nie będę już sugerowała się śluzem, bólem ov itp.
Marzycielka, trzymam kciuki za ten cykl. Może clo tez cos wspomoże [emoji106]
Mikallo, już po wizycie? daj znać czy wszystko OK?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gosica nie przegapiłam owulacji, wyczułąm ją na podst wszystkich dostępnych metod, była w nocy z czwartku/piątek, tylko nie miałam jak się postarać. Rano byłoby za wcześnie, bo ok 4h po owu (w owu spłodziliśmy synków wiec bałam się) a wieczorem już za póżno. Działąłam wieczorem ale to już było grubo po 12h od owulacji i czuję ze się spóźniliśmy

Czyli teraz postawisz na jeden stosunek 40h po pozytywnym teście? mi testy właśnie srednio wychodzą, owu wychwyciłam bardziej bólem, śluzem, wysokością szyjki i skokiem temp.

Buniczek, nigdy nic nie wiadomo niektóre dziewczyny z in gender probowaly o+16 i się udawalo.
Tak, w kolejnym cyklu próbuje jeden stosunek OK. 40h po pierwszym pozytywie ;)

Buniczek powiem szczerze że nie wierzę w te suplementy,zresztą wczesniej stosowalam wszystkie suplementy jakie były polecane i niestety ale odbiło się to trochę na moim zdrowiu i teraz pije to co muszę. A mąż pije tylko OLE w płynie. Nie zakwaszam się też niczym bo w ph też jakoś za bardzo nie wierzę bo Maran-tha też miała razem mężem wysokie i tak mają córkę.A teraz będzie to mój 2 cykl.

buniczek mi z synkiem kalendarz chinski sie sprawdzil, teraz pokazuje z wyliczen ze dziewczynka chociaz lekarz podczas ostatniego usg najpierw postawil na chlopca a potem ze nie jest pewien bo za wczesnie, przekonamy sie we wrzesniu :-)
Imama co u Ciebie, jak objawy i samopoczucie?
ana jak czuje sie synek, byliscie u lekarza?
Ana87 gratuluje zdrowej dzidzi, daj znac co powiedziala Twoja doktor podczas wizyty
Przyszla mama u mnie w 16tc bylo widac na 100 %ze to chlopczyk
Dzieki za pamięc, okazało sie jednak ze to trzydniowka, temp spadła i wczoraj byl najbardziej wysypany wyglada jak poparzony. A ty jak sie czujesz?
@Mikallo kurcze za pozno na kciuki, bo juz po wizycie ehh mam nadzieje, ze wszystko ok i płec juz znasz :)
@Arya ale ten czas leci juz 4 mce wow :)

reklama
ana. Dobrze ze to tylko trzydniówka, pamiętaj ze maly ma teraz oslabiony organizm wiec chron go przed zimnym wiatrem i chorymi ludzmi. Ja bym podawala jeszcze lek przeciwwirusowy.
Mikallo i jak? [emoji1307][emoji846]

Do góry