reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Buniczek, nic tu nie podpowiem. Ja generalnie jem wszystko, chociaż bardzo mało mięsa. Ale nie odmawiam sobie bananów, pomidorów. Akurat potas i sód mam w połowie normy wiec póki co jakoś tym się nie przejmuje.
Generalnie późno śniadanie bo dopiero OK.10, tez mało kaloryczne bo tak zwykle jadłam.
Buniczek, mi kalendarz chiński ze starszym synek wyszedł, a z młodszym już nie ;) jakoś tego czynnika się nie chwytam ;)
Marzycielka, muszę jeszcze jakoś namówić męża żeby brał ten OLE w płynie. Wiem, ze niby lepszy od tabletek. Ale weź mu to wytłumacz ;) ja testuje jakoś w weekend ! 13dc-jeszcze masz czas do ovu, chyba ze zwykle masz w 14dc? Jakieś oznaki? Śluz? -czy tez Ci już suplementy wyruszyły?;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Imama gratuluję, właśnie przeczytałam, że jesteś w ciąży [emoji8]. Super, bardzo się cieszę [emoji7]
Uważaj na siebie i dbaj o maleństwo. Na kiedy termin? Który to tydzień?
Moja malutka skończyła niedawno 4mc. Już jest taka sprytna i kumata [emoji6].

Czy Maziajka i Katja jeszcze czasami zaglądają??

Ps. Gratuluję nowym mamusiom i powodzenia w staraniach [emoji5]️

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Arya dziękuje [emoji8] uważam bardzo na siebie aż chyba za bardzo. Teraz mam 7tc także byle do końca. Termin mam na 22 kwietnia w mojej babci urodziny.
Malutka to Ci już ładnie rośnie. Nim się obejrzysz a będzie siedzieć a później chodzić- ten czas strasznie szybko leci!
Maziajka się nam melduje od czasu do czasu i pewnie podczytuje [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Millo to kciuki zaciśnięte i daj znac:)
Sprawdzałąm wczoraj ph i znowu 4,5, wiec mi rośnie w okresie około owulacyjnym. Zadziałam lactovaginalem i jeszcze zamówiłam krem na noc o kwaśnym ph, wiec potestuje we wrześniu. W ciąży nie jestem, bo nie trafiłam w 0+12, wiec nowy cykl nowe doświadczenia.
Za testujące 3mam kciuki
Arya a zamieściłas gdzieś swoje staranka, chętnie bym poczytała

@Buniaczek mi się kslendarz nie sprawdził w pierwszej ciąży a teraz jeszcze nie wiem, mam nadzieję, że tez się pomyli ;) Może jutro dam Ci znać czy sie sprawdził ;)

Ja mam jutro wizyte, trzymajcie proszę kciuki! Moze uda się tez podejrzeć płeć ;)

@ana. @andzelisia co u Was?
Mikallo u mnie w porzadku.ja nastepna wizyte mam dopiero.26 wrzesnia.najpierw mam wizyte u swojej gin a potem ide na polowkowe plus 3d :-)trzymam kciuki za wizyte :-)

reklama
Do góry