reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Asa ja tragedie mam. Nawet w nocy mnie meczy. Staram się nie wymiotować ale ciężko. Muszę jeść bo wtedy mi lepiej troszkę.
Patrycja kciuki za testowanie. Może jeszcze jest za szybko.
Marzycielka nie przejmuj się. Owu napewno przyjdzie. U mnie w 13 dc testu bez kreski a w 14 już gruba ciemna krecha tak nagle.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny tak sobie myślę czy w 13tygodniu wyrostek pluciowy jest dość dlugi? Jak miałam robione usg to wyptrywalam go.dzidzia sie kręciła .ale tak przez chwile wskoczyła miedzy nogami taka kreska --. Hahaha teraz myślę czy to możliwe ze to taki długi siurek ta kreska? Wiem walnięta jestem

Ana87 ta kreska jest zawsze u obu płci. U dziewczynek jest długa i prostopadła do kręgosłupa. A u chłopców krótsza (chociaż może być długa a na końcu coś Ala odstawać grubszego) i troszkę uniesiona, albo cała albo końcówka. W 13 tc to lekarz jakby dobrze widział i się znał to myśle ze precyzyjnie by określił płeć. A kiedy masz następna wizytę?

imama- akurat ten lekarz nie powiedzial by mi napewno.on jest gburowaty.no i nie oszukujmy sie na kasę leci nawet psnstwowo...on w poprzedniej ciazy z synem na polowkowym nie był pewny ze syn. chce iść prywatnie ale zastanawiam sie kiedy? Jak myślisz kiedy bedzie odpowiedni czas?

Buniczek- sprawdzałam kalendarz i z drugim synem zgadza sie.teraz niby corka ale za piekne zeby było prawdziwe.... Wybieram cały czas imię dla chlopca o dziewczynce nie mysle

Ana87 u mnie już w 15 tc było widać jajca i siurka. Także nie do przeoczenia hehe. Wiec nawet możesz iść właśnie za dwa tyg. Jedynie ze chcesz odczekać bo niedawno byłaś to 17-20 tc bo później to coraz ciężej określić płeć bo mało miejsca itd.

Imama- tak właśnie myślałam sue wybrać w 15tc. :)masz moze link do in gardner? Co dziewczyny wklejalyzdjecia z nubami i dziewczyny pisały jakie plci dzieciaczków.nie moge tego znalezc

reklama
Do góry