reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Buniczek ja też się bije z myślami: ja przeważnie na sniadanie 2 kromki chleba bialego raczej z serem bialym takim wyjętym z opakowania, pozniej jakis jogurt, na obiad np wczoraj kasza gryczana, dziś jest makaron z sosem chinskim z kurczakiem, czesto jakies nalesniki, ziemniakow pomidorow unikam, pije mleko w ciagu dnia, przegryze zurawine szuszoną. Kolacji ja nie jem.

reklama
Buniczek ja właśnie takich nie kupiłam bo masz i cytrynian ale i węglan wapnia. A węglan jest zły. Długo szukałam takiego tylko cytrynianiu bo nawet na Allegro jak w opisie pisało ze cytrynian to jak dostałam paczkę to na opakowaniu ze tez węglan!
Z tego kalendarza powinnam mieć pierwsza córkę a mam syna [emoji6]
Przyszłamama u mnie w 15 tc były jądra i penis.
Jeśli chodzi o poród to ja już w nocy nie mogę spać. Strasznie się boje jak w każdej ciąży!
Do tego mam mega mdłości i nudności. Nie umie normalnie funkcjonować. Nie wiem jak dotrwam oby tylko cała ciąże to nie trwało. Jak ciężarne miałyście? Cały czas tak samo złe się czulyscie czy mijało z tc? Bo ja już nie pamietam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

buniczek mi z synkiem kalendarz chinski sie sprawdzil, teraz pokazuje z wyliczen ze dziewczynka chociaz lekarz podczas ostatniego usg najpierw postawil na chlopca a potem ze nie jest pewien bo za wczesnie, przekonamy sie we wrzesniu :-)
Imama co u Ciebie, jak objawy i samopoczucie?
ana jak czuje sie synek, byliscie u lekarza?
Ana87 gratuluje zdrowej dzidzi, daj znac co powiedziala Twoja doktor podczas wizyty
Przyszla mama u mnie w 16tc bylo widac na 100 %ze to chlopczyk

Kupione w aptece gemini wapń firma MYVITA wapń 100% czysty proszek bez dodatkow, cytrynian wapnia o wysokiej przyswajalności 250 g. a magnez POLOMAG B6 MAX

reklama
Gosica mój też na początku nie chciał tego pic ale jakoś go przekonałam i teraz pije. A podobno ten w płynie jest lepszy niż w tabletkach.
A u Ciebie jak? Kiedy testujesz?
U mnie dziś 13 dc i ani widu ani slychu owu.:-(

Do góry