reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja zas jak zaczelam suplementowac wapn i magnez to rosl mi sod i potas takze to tez roznie..

Ana87 gratulacje zdrowej Dzidzi:*szkoda ze lekarz taki srednio przyjemny i Ci nie tlumaczyl co jest czym i nie mierzyl wszystkiego tak jak oczekiwalas

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marzycielka jasne pytaj [emoji6] mój mąż miał ze swansona liść i 750 mg raz dziennie brał jak na opakowaniu, 20% ole w tym miał. Masz 75mg czy 750? Jak tam staranka, przed czy już po?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A No to masz 500mg 15% OLE w kapsułce. Ja bym pewnie dała chociaż jedna tabletkę do owu później możesz mu nawet przerwę zrobić [emoji6]

Heheh ja to miałam big takie wapno i magnez. starałam się kupić jak największe dawki a wychodziło i tak ze trzy dziennie by musiał. Także zrezygnowałam z nich i teraz właśnie kupowałam jak największe stężenie w jednej tych innych jak lukrecja czy szyszki.

Marzycielka, dobrze masz, ze Twój mąż pije ten płyn. Mój średnio chce. Czasem daje radę go namówić , ale z reguły pije tabletki-swanson 750mg, 20%oleuropein.
Imama, a jaki wapn i magnez w tabletkach polecasz? Ja piłam kiedyś swanson wapń do rozpuszczenia, ale dałam sobie spokój bo był niedobry w smaku, słabo rozpuszczał się tez w wodzie.

Gosica ja właśnie tez na początku piłam ten rozpuszczalny ale właśnie mega nie dobry hak kreda i nic się nie rozpuszczał. Ale naturalny i chyba najlepszy. Ja po przeczytaniu ze to może iść w stronę chłopczyka odpuściłam i wapń i mag żurawina wit c itd.

reklama
Dokładnie, ten wapń to jak kreda. Teraz pije magnez ale zawsze go zażywałam, mniejsze czuje zmęczenie itd.
Tez ogólnie do tych suplementów różnie podchodzę. Ale po przerwie znowu zaczęłam brać żurawinę i śluzu mniej i pH niższe. Chyba jednak przy nim zostanę. Mam nadzieje, ze nie przedobrze ;)

Do góry