reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

od dwoch dni mecza mnie bole podbrzusza podobne jak na @ tak w dole, wiem ze moga sie pojawic takie bole w ostatniej ciazy mialam dosc silne, ale na poczatku okolo 6-7 tydzien trwaly kilka dni i spokoj do tego pobolewa czasem w krzyzu przy zmianie pozycji ustaje nie jest to silny bol, ale czuc go wczoraj wzielam no spe ze strachu bardziej , bo bol znosny, dzis tez, brzuch miekki zadnych plamien, mimo to mysle czy to normalne, bylam ostatnio w sobote i wszysto bylo ok pewnie panikuje, moze mialyscie tak? ten bol krzyza mimo ze sporadyczny krotki i slaby to chyba za wczesnie na 14 tydzien.

reklama
Ana ja już sama nie wiem co jest normalne a co nie. Za każdym razem co zakłuje mnie coś to się boje i zastanawiałam. Wydaje mi się ze jak któraś nie miała żadnych przykrych doświadczeń poprostu nie zwraca na to uwagi.
Ale myśle ze od czasu do czasu jak zaboli i nie jest to ból ciągły który trwa długo to nie ma powodów do obaw. Miałaś usg w sob wszystko było Ok to nie zamartwiaj się [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny chyba nic z tego nie będzie :sad: temp spada chociaż byłam pewna że dziś przyjdzie jak spadek był bo przeważnie 36,4 i. @ przylazi wredna ale cykle mam 30/31 a dziś było 36,53 miałam że po poronieniu cykl będzie krótszy. Dziś dziwny sluz kremowy jak zawsze ale za to mokro i lekko rozciągliwy :eek: dziwne... nie wiem czy jest możliwy jeszcze wzrost temp dziś 10dpo.. Chociaż ja nie mam dużych temp w ciąży tej (poronionej) temp max 36,89 potem nie mierzyłam bałam się. Wklejam wykres.

Załączniki

• _20170817_215704.JPG
    _20170817_215704.JPG
    36,8 KB · Wyświetleń: 58
no w poprzedniej ciazy jakos bylo lajtowo w sensie nie analizowalam za bardzo tzn. wiedzialam, ze cos tam bolec moze, ale ze nie mocno i bez krwawien nie przejmowalam sie, az tak jak teraz ehhhh

Dziewczyny chyba nic z tego nie będzie :sad: temp spada chociaż byłam pewna że dziś przyjdzie jak spadek był bo przeważnie 36,4 i. @ przylazi wredna ale cykle mam 30/31 a dziś było 36,53 miałam że po poronieniu cykl będzie krótszy. Dziś dziwny sluz kremowy jak zawsze ale za to mokro i lekko rozciągliwy :eek: dziwne... nie wiem czy jest możliwy jeszcze wzrost temp dziś 10dpo.. Chociaż ja nie mam dużych temp w ciąży tej (poronionej) temp max 36,89 potem nie mierzyłam bałam się. Wklejam wykres.
patrze na swoj wykres i 10dpo tez mialam spadek to jeszcze nie przesadzone dopoki temp jest w fazie wyzszych temp nadal jest nadzieja.

Kruszynka i jak tam dzisiaj z rana?
Ja miałam dwa razy spadek dość spory ale nie za linie. W 6 i 8 dpo. W 6 myślałam ze to implantacją a jak w 8 dpo był spadek to tez myślałam ze nic z tego ale w 9 dpo zrobiłam test i cień cienia wyszedł.
A przy okazji. Orientuje się któraś czy np dwa spadki to nie dwie implantację? Przy dwóch zarodkach
Edit: poczytałam i nie jest to związane z dwoma implantacjami [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry