reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

od dwoch dni mecza mnie bole podbrzusza podobne jak na @ tak w dole, wiem ze moga sie pojawic takie bole w ostatniej ciazy mialam dosc silne, ale na poczatku okolo 6-7 tydzien trwaly kilka dni i spokoj do tego pobolewa czasem w krzyzu przy zmianie pozycji ustaje nie jest to silny bol, ale czuc go wczoraj wzielam no spe ze strachu bardziej , bo bol znosny, dzis tez, brzuch miekki zadnych plamien, mimo to mysle czy to normalne, bylam ostatnio w sobote i wszysto bylo ok pewnie panikuje, moze mialyscie tak? ten bol krzyza mimo ze sporadyczny krotki i slaby to chyba za wczesnie na 14 tydzien.

reklama
Ana ja już sama nie wiem co jest normalne a co nie. Za każdym razem co zakłuje mnie coś to się boje i zastanawiałam. Wydaje mi się ze jak któraś nie miała żadnych przykrych doświadczeń poprostu nie zwraca na to uwagi.
Ale myśle ze od czasu do czasu jak zaboli i nie jest to ból ciągły który trwa długo to nie ma powodów do obaw. Miałaś usg w sob wszystko było Ok to nie zamartwiaj się [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny chyba nic z tego nie będzie :sad: temp spada chociaż byłam pewna że dziś przyjdzie jak spadek był bo przeważnie 36,4 i. @ przylazi wredna ale cykle mam 30/31 a dziś było 36,53 miałam że po poronieniu cykl będzie krótszy. Dziś dziwny sluz kremowy jak zawsze ale za to mokro i lekko rozciągliwy :eek: dziwne... nie wiem czy jest możliwy jeszcze wzrost temp dziś 10dpo.. Chociaż ja nie mam dużych temp w ciąży tej (poronionej) temp max 36,89 potem nie mierzyłam bałam się. Wklejam wykres.

Załączniki

• _20170817_215704.JPG
    _20170817_215704.JPG
    36,8 KB · Wyświetleń: 62
no w poprzedniej ciazy jakos bylo lajtowo w sensie nie analizowalam za bardzo tzn. wiedzialam, ze cos tam bolec moze, ale ze nie mocno i bez krwawien nie przejmowalam sie, az tak jak teraz ehhhh

Dziewczyny chyba nic z tego nie będzie :sad: temp spada chociaż byłam pewna że dziś przyjdzie jak spadek był bo przeważnie 36,4 i. @ przylazi wredna ale cykle mam 30/31 a dziś było 36,53 miałam że po poronieniu cykl będzie krótszy. Dziś dziwny sluz kremowy jak zawsze ale za to mokro i lekko rozciągliwy :eek: dziwne... nie wiem czy jest możliwy jeszcze wzrost temp dziś 10dpo.. Chociaż ja nie mam dużych temp w ciąży tej (poronionej) temp max 36,89 potem nie mierzyłam bałam się. Wklejam wykres.
patrze na swoj wykres i 10dpo tez mialam spadek to jeszcze nie przesadzone dopoki temp jest w fazie wyzszych temp nadal jest nadzieja.

Kruszynka i jak tam dzisiaj z rana?
Ja miałam dwa razy spadek dość spory ale nie za linie. W 6 i 8 dpo. W 6 myślałam ze to implantacją a jak w 8 dpo był spadek to tez myślałam ze nic z tego ale w 9 dpo zrobiłam test i cień cienia wyszedł.
A przy okazji. Orientuje się któraś czy np dwa spadki to nie dwie implantację? Przy dwóch zarodkach
Edit: poczytałam i nie jest to związane z dwoma implantacjami [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry