reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Imama ok wiec zostane przy femibion ale jeszcze sie dr podpytam
Ludzie to sa porąbani, nie wiedza jaka krzywdę wyrządzają. Wlasnie, ciekawe jakie bylyby rekacje przy chorym dziecku tfu tfu tfu

Wolałabym wypić to zimne, tylko ze jak mam sie stawic o 7rano to nie ma czasu aby ostyglo :/ i obawiam sie ze tym razem bedzie tak samo:( mnie tez @leeleeth zrobilo sie po tym salabo i niedobrze. lepsza jest ta glukoza cytrynowa z apteki ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiesz posmak ma kwaśny to nie czuć tak tego ulepka. Ale ten gorac sprawił, że to ogólnie fatalnie poszło. Zimna zupełnie lekko wchodziła mi w poprzedniej ciąży.

f2w39jcg9iht6up5.png

reklama
Kitqa ja nie miałam terminy na godzinę. One na miejscu nagle robiły z zimnej wody bo przy mnie to dosypywala. Wiec dziwne to bardzo
Ale dziewczyny się wlurzylam. Normalnie szok. Przyszedł mi rachunek za te badania krwi: 89€!!! Wyczytałam ze 15€ za betę i 5€ za progesteron razy dwa. A na rachunku okazało się ze progesteron 20€ a pobranie 5€! I jeszcze doliczyli doradztwo przez telefon nic ze dzwoniłam tylko pytac o której można przyjść na pobranie i oddzwaniali z wynikami raz bo pierwszy sama zadzwoniłam i zapytałam. Jestem taka zła naprawdę bym miała usg za to dopplera czy prenatalne! A nie dwa pobrania krwi! No ale po fakcie. Już któryś raz tutaj wtopiłam z cenami tutaj!

Kitqa ja nie miałam terminy na godzinę. One na miejscu nagle robiły z zimnej wody bo przy mnie to dosypywala. Wiec dziwne to bardzo
Ale dziewczyny się wlurzylam. Normalnie szok. Przyszedł mi rachunek za te badania krwi: 89€!!! Wyczytałam ze 15€ za betę i 5€ za progesteron razy dwa. A na rachunku okazało się ze progesteron 20€ a pobranie 5€! I jeszcze doliczyli doradztwo przez telefon nic ze dzwoniłam tylko pytac o której można przyjść na pobranie i oddzwaniali z wynikami raz bo pierwszy sama zadzwoniłam i zapytałam. Jestem taka zła naprawdę bym miała usg za to dopplera czy prenatalne! A nie dwa pobrania krwi! No ale po fakcie. Już któryś raz tutaj wtopiłam z cenami tutaj!

Ale sobie liczą! Ceny z kosmosu! [emoji33]

f2w39jcg9iht6up5.png

Fakt drogo ale bynajmniej jesteś spokojniejsza a to jest bezcenne

Kruszynka i Ty jak tam, będziesz testować?
Będę kurcze ale umrę ze strachu wiem że to było by za piękne żeby było prawdziwe... I że nie mam co się łudzić. Ale w pon zrobię Bobo test żółty wtedy będzie już 14dpo lub w ndz zrobię jeśli temp nie spadnie.. Ogólnie placzliwa się zrobiłam auto dziś swoje sprzedałam moje drugie osobiste popłakałam się.. Mąż kupił większe bo rodzine powiększamy a ja będę tęsknić za nią... Mąż mówi że bóg w dzidzi wynagrodzi ale się śmieje żeby też nie przesadzal ☺️.. Dziś mam 9dpo wczoraj w nocy była maskra coś dziwnego nie mogłam spać dokuczal mi mega lewy jajnik na przemian z pulsowaniem kłujacym drugiego aż musiałam zjeść nospe i wzięłam tabl na sen bo w życiu bym nie usnela.

Kruszynka ja właśnie odrazu zaszłam w następna ciąże ale u mnie to była kwestia paru dni. U Ciebie ładnie cykl z tego był wiec naprawdę bardzo możliwe ze się udało. Także kciuki za dwie keseczki.
Stres robi swoje ja zanim nie odebrałam wyników to tez wszystko mnie bolało, mdłości miałam. A to chyba faktycznie przez stres.
Kitqa jasne, przeszło mi już. Poprostu byłam pewna ze polowe mniej zapłacę [emoji6] dobrze ze innych badań nie robiłam/powtarzałam bo mąż by zawału dostał.

Millo nuba tam nie ma.A ktory to tc?

Imama faktycznie cena z kosmosu!

Co do hlukozy fuujj ja wcisnelam sama cytryne i nikomunjie mowilam.Do tego robilam co jakis czas lyczek wody straszne to badanie bylo...a napoj mialam letni bleee

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry