reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Marzycielka No to szalejesz! Napewno się uda. Na GD wszystkie dziewczyny co brałyśmy to testy pozytywne nam wyszły. Także kciuki i zobaczysz uda się. Najważniejsze się nie stresować. Chociaż ja to się dziwie bo stres po pozytywnym teście owu niemożliwy a i tak się udało.
Majorcia ja mam za tydzień dopiero w czwartek wizytę. Jeszcze muszę poczekać niestety. Ale w sumie się cieszę bo mam nadzieje ze już coś ładnie będzie widać bo to 6 tc będzie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marzycielka ja tez w tym cylku CLO wezmę, a stosujesz odstęp albo celujesz w 0 +12, czy po prostu w dni płodne planujesz stosunek? Nie boisz się ciąży bliżniaczej po Clo?bo ja tak troche, nie powiem cykam się:):)

Imama a co tam jak szaleć to szaleć ;) bardzo bym chciała żeby się udało i żebym mogła w końcu zobaczyć te upragnione dwie kreseczki. Wiem że stres nie pomaga ale ja nie umiem się nie martwić i nie przejmować się.

Buniczek powiem Ci że ja bardzo bym chciała ciąże bliźniacza a jak by jeszcze były dwie corcie to chyba bym nie uwierzyła dopiero po porodzie :) Odstęp odpada bo po nim mam synka także albo jeszcze jedna próba z O+12 albo zaraz po pozytywnym teście owulacyjnym jedne przytulanka.
A który dc masz? Bralas już clo?

Marzycielka jak po pozytywnym teście to myśle ze Ci się uda odrazu! Ja się stresowałam a i tak się udało [emoji6]
Co do o+12 i odstepu to wg mnie przy clo to troszkę ryzyko ze jedno się nie zajdzie a im więcej cykli z clo to Buniczek tymbardziej szanse na bliźniaki rosną. A z drugiej str jak nie ma się naprawdę żadnych problemów to ja bym więcej niż 1-2 cykle nie brała.
Ja Buniczek mam tez synka z 4-5 dni przed. 8 miesięcy próbowaliśmy żeby był odstęp wiec jak dla mnie to strata czasu. Ale wiadomo każda stosuje to co uważa za słuszne. Powodzenia!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Kruszynka123 to tez trzymam kciuki mocno za dwie kreseczki, dlaczego mialoby sie nie udac :), my tez zmienilismy auto w zeszlym roku na wieksze rodzinne ,tez bylo przykro, bo stare bylo sportowe wypasione, a teraz sobie nie wyobrazam mniejszego auta, przyjaciolka zartuje, ze jak takim tempem bedziemy robic dzieci to nastepny pojazd to juz autobus chyba heh ;)
@Imama u nas tez kasuja za telefoniczna niby "porade" kiedys przyszedl mi rachunek za zmiane date wizyty, bo mi nie pasowalo wtedy:/
@Marzycielka86 to kciuki za nowy cykl!

Do góry