reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Marzycielka No to szalejesz! Napewno się uda. Na GD wszystkie dziewczyny co brałyśmy to testy pozytywne nam wyszły. Także kciuki i zobaczysz uda się. Najważniejsze się nie stresować. Chociaż ja to się dziwie bo stres po pozytywnym teście owu niemożliwy a i tak się udało.
Majorcia ja mam za tydzień dopiero w czwartek wizytę. Jeszcze muszę poczekać niestety. Ale w sumie się cieszę bo mam nadzieje ze już coś ładnie będzie widać bo to 6 tc będzie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marzycielka ja tez w tym cylku CLO wezmę, a stosujesz odstęp albo celujesz w 0 +12, czy po prostu w dni płodne planujesz stosunek? Nie boisz się ciąży bliżniaczej po Clo?bo ja tak troche, nie powiem cykam się:):)

Imama a co tam jak szaleć to szaleć ;) bardzo bym chciała żeby się udało i żebym mogła w końcu zobaczyć te upragnione dwie kreseczki. Wiem że stres nie pomaga ale ja nie umiem się nie martwić i nie przejmować się.

Buniczek powiem Ci że ja bardzo bym chciała ciąże bliźniacza a jak by jeszcze były dwie corcie to chyba bym nie uwierzyła dopiero po porodzie :) Odstęp odpada bo po nim mam synka także albo jeszcze jedna próba z O+12 albo zaraz po pozytywnym teście owulacyjnym jedne przytulanka.
A który dc masz? Bralas już clo?

Marzycielka jak po pozytywnym teście to myśle ze Ci się uda odrazu! Ja się stresowałam a i tak się udało [emoji6]
Co do o+12 i odstepu to wg mnie przy clo to troszkę ryzyko ze jedno się nie zajdzie a im więcej cykli z clo to Buniczek tymbardziej szanse na bliźniaki rosną. A z drugiej str jak nie ma się naprawdę żadnych problemów to ja bym więcej niż 1-2 cykle nie brała.
Ja Buniczek mam tez synka z 4-5 dni przed. 8 miesięcy próbowaliśmy żeby był odstęp wiec jak dla mnie to strata czasu. Ale wiadomo każda stosuje to co uważa za słuszne. Powodzenia!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Kruszynka123 to tez trzymam kciuki mocno za dwie kreseczki, dlaczego mialoby sie nie udac :), my tez zmienilismy auto w zeszlym roku na wieksze rodzinne ,tez bylo przykro, bo stare bylo sportowe wypasione, a teraz sobie nie wyobrazam mniejszego auta, przyjaciolka zartuje, ze jak takim tempem bedziemy robic dzieci to nastepny pojazd to juz autobus chyba heh ;)
@Imama u nas tez kasuja za telefoniczna niby "porade" kiedys przyszedl mi rachunek za zmiane date wizyty, bo mi nie pasowalo wtedy:/
@Marzycielka86 to kciuki za nowy cykl!

Do góry