reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@kitqa zapytaj się lekarza ;) suplementów dla kobiet w ciąży jest mnóstwo, wydaje mi się, że jak dzidzia przybiera Ci prawidłowo to nie ma co zmieniać witamin :) Zmiany też nie są dobre.
Ja biorę juz druga ciąże prnatal classic sasiadka pregne dha :)

@Millo ja tez nie widzę nuba ale rokuje po ksztalcie czaszki jednak specjalistą nie jestem a metoda ta nie zawsze sie sprawdza ;)

reklama
@Mikallo no mowie Ci... Masz racje on jest nie spełniony, przy kazdej ciazy swojen dziewczyny gadal tylko o synu (dupek)
Dobrze ze nie dasz sobie w kasze dmuchać, ja to zawsze jestem madra po fakcie [emoji58]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kitqa skoro pierwsza córeczka taka drobniutka to myśle ze nie masz się czego obawiać. U mnie z pierwszym synem mówili tez ze będzie bardzo duży a 3150g się urodził i był naprawdę malutki i chudziutki.
Co do tekstów to niestety ale trzeba się na to przygotować. Wiem jak było jak mówiłam ze drugi syn to naprawdę masę osób mówiło "szkoda" "przykro" itd. Chore. Ciekawe co jakbym miała naprawdę chore dziecko. Nie powiem sama to przeżywałam ale nie dałam o tym poznać tylko bliscy wiedzieli od zawsze ze chce córkę wiec od niech naszczescie nic takiego nie usłyszałam.
Jak będzie trzeci synek to już w ogole powiedzą ze psychiczna jestem ze trójka chłopców! Ale ja już jestem na to przygotowana. Także nie ma sensu nerwow sobie psuć.

O ja! Ale ze co? Sorry ale naprawdę nic nie wiem. Moge kupic w aptece i kazac pielegniarce mi to przygotowac ?
Czy wy tez to swinstwo piłyście takie mega gorace? Bo ja to sie prawie poparzylam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi dali zimne i nie bylo takie złe. Pierwsze słyszę o ciepłej glukozie...

W pierwszej ciazy rowniez barlam femibion 2 natal plus urodzilam w ok37 i dziecko wazylo 2750 i 51cm teraz tez to biore. Nie powiem nastraszylyscie mnie. Co innego mozna brac ?

Ja brałam femibion cała ciąże i mój średniak jest 3100g w 35/36tc także pewnie dobijemy do standardowych 3800g

m3sx9jcgquxjjbv2.png

Kitqa ja tez miałam zimne i właśnie zimne to nie było aż takie złe. Dało się przełknąć.

O ja! Ale ze co? Sorry ale naprawdę nic nie wiem. Moge kupic w aptece i kazac pielegniarce mi to przygotowac ?
Czy wy tez to swinstwo piłyście takie mega gorace? Bo ja to sie prawie poparzylam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, można kupić gotowa glukozę cytrynowa i dać do zrobienia w labie.
Mi tez dali bardzo ciepła, zanim do końca wypiłam to już mi było niedobrze. A potem to aż mi słabo sie zrobiło i omal nie zemdlałam.

m3sx9jcgquxjjbv2.png

@Imama ok wiec zostane przy femibion ale jeszcze sie dr podpytam
Ludzie to sa porąbani, nie wiedza jaka krzywdę wyrządzają. Wlasnie, ciekawe jakie bylyby rekacje przy chorym dziecku tfu tfu tfu

Wolałabym wypić to zimne, tylko ze jak mam sie stawic o 7rano to nie ma czasu aby ostyglo :/ i obawiam sie ze tym razem bedzie tak samo:( mnie tez @leeleeth zrobilo sie po tym salabo i niedobrze. lepsza jest ta glukoza cytrynowa z apteki ?

reklama
Do góry