reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana i Imama dziękuje :-) a gdzie mierzyłyście te temperature w pochwie czy ustach??? Na katechezach przedmałżeńskich pani mowiła, że trzeba mierzyć conajmniej po 3 godzinach ciągłego snu a u mnie nie wiem czy było by to możliwe bo mój mały coraz gorzej śpi, chyba ząbkowanie oszaleć można, oczy zamknięte ma i krzyczy :-D i powiem Wam, że jak już to wygodniejsze dla mnie byłoby mierzenie w ustach, jakie macie doświadczenia z mierzeniem????

Ja mierzylam zwykłym czołowym, Rez wstawałam do dziecka i bardzo ładnie pokazało. Prowadziłam wykres na owufriend, zacznij tez badać szyjkę. Na początku trochę trudne ale potem wylapujesz o co chodzi [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

m3sx9jcgquxjjbv2.png

reklama
Mikallo to dobrze ze to z jedzenia te bóle były.
Cudowne uczucie poczuć wkoncu ruchy dzidziusia, zazdroszczę!
Biedronka ja na stronach naturalnego planowania rodziny wyczytałam ze tak naprawdę 1,5h spoczynku wystarczy. Tez wstawałam do syna bo karmiłam piersią ale wykresy o dziwo wychodziły i ja właśnie w ustach badałam i zawsze wyłapałam owu. Bo śluz przy diecie się zmienia i nie ma co patrzeć. Do tego testy owu.
Leeleeth a Ty jak się czujesz? Który to już tc, bo chyba już końcówka?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama wizytę mam za tydzień w środę pewnie już ładnie będzie widać plec - siusiaka :-D
Ana oby bo już się troszkę martwię chociaż w 1 ciąży tez późno czułam ruchy. A Ty kiedy masz kolejna wizytę?

@Mikallo fajnie ze Ci juz mniej boli, mnie tez brzuch bolal, kulo mnie cos. Tak jak Imama pisala ze to raczej normalne bo wszystko się rozciaga.
Nastepna wizyte mam 23.08 to chyba sroda, wiesz co, juz nie licze na to ze lekarz sie pomylil... ciesze sie ze mam zdrowe dziecko i chcialabym aby juz ze mną byla. A tylko jakas tesknonta zostala...dzis mnie melancholia doladla[emoji19] idziemy dzis jeszcze do znajomych ktorzy maja dwojke malych chlopcow i od poczatku bedzie trzba sie "spowiadać" ach...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama wizytę mam za tydzień w środę pewnie już ładnie będzie widać plec - siusiaka :-D
Ana oby bo już się troszkę martwię chociaż w 1 ciąży tez późno czułam ruchy. A Ty kiedy masz kolejna wizytę?
ja mam 9.09 dokladnie w moje urodziny, moze wtedy sie dowiem kto chowa sie w moim brzuchu :) tez mysle jak kitqa ze z dziewczynkami to pozniej sie czuje, bo z reguły sa mniejsze i slabsze, a moze juz powoli cie tam skrobie tylko ledwo wyczuwalnie;), poczujesz lada dzien napewno, zreszta piszesz, ze w poprzedniej ciazy tez pozno czułas.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry