reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ana super cieszę się bardzo ze wszystko wporzadku. Widzisz i dzidzia nadrobiła a tak się przejmowałas. Kiedy następna wizyta?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Majorcia moja Dzaga super juz ma ponad 7 tyg wazy 5kg ogolnie super wczoraj jak zjadla o 21 tak obudzila sie na cyca o 4 rano! Zjadla i pospala do 7.40 znow zjadla i dalej spi takze nie ma co narzekac;D

Karmie piersia ja zbyt leniwa na mm jestem te wyparzanie itp

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Korzystaj poki możesz moja tak miala do 3 msc ze budziła się raz w nocy i spala dalej ☺ a od 3 msc z dnia na dzien jej się przedstawiło i chce cyca co 2-3 h niezależnie czy to dzień czy noc ☺

Elena u nas raczej to spanie to byl jednorazowy wybryk ;D przewaznie wlasnie budzi sie co 2-3 .Ale wczoraj byly mega upaly i w dzien slabo spala wiec to dlatego tak.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Marzycielka, Imama dziękuje za potwierdzenie vitexu ;)
Ana, super ze z dzidziusiem wszystko OK.

Korzystaj poki możesz moja tak miala do 3 msc ze budziła się raz w nocy i spala dalej [emoji5] a od 3 msc z dnia na dzien jej się przedstawiło i chce cyca co 2-3 h niezależnie czy to dzień czy noc [emoji5]

Elena a kupiłaś w końcu ta deske do wózka dla syna? Bo o ile dobrze pamietam to pisałaś o niej. Jestem strasznie ciekawa jak się spisuje [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa dziękuje a w sumie coraz lepiej. Słaba jestem ale to tez nie wiem czy nie przez te nerwy. Już był wolała być ociężała i wyżej bo jednak strasznie się boje jak to się potoczy. No ale trzeba cierpliwie czekać. Za tydz w czw wizytę mam.

reklama
Imama. Jednak te pierwsze 3miesiace najgorsze, bo wszystko moze sie stac. Ale tak jak we wszystkim trzeba byc dobrej mysli że wszystko bedzie dobrze : ) i bedzie zobaczysz ;) byle do kolejnej wizyty, a tę masz juz w czwartek wiec zleci szybciutko

Do góry