reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Imama nie testuje i wiem że nic z tego bo szyjka jest nisko twarda i zamknieta. Także czekam na kolejny cykl ;-)
Że twarda i zamknięta to chyba dobrze a ja też miałam nisko a byłam w ciąży jeszcze nic stracone:)

Ana ja też trzymam kciuki

Mikallo może faktycznie lepiej podejść do lekarza i sprawdzić będziesz spokojniejsza choć w ciąży to wiecznie coś boli bo albo się rozciągają więzadła albo znów co innego ale sprawdzić nie zaszkodzi

Ana kciuki!
Gosica tak ja mam również ten vitex ze swansona właśnie.
Mikallo mnie tez wiecznie coś boli. Człowiek przewrażliwiony. Ale casem watro dmuchać na zimne jak to się mówi.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Majorcia moja Dzaga super juz ma ponad 7 tyg wazy 5kg ogolnie super wczoraj jak zjadla o 21 tak obudzila sie na cyca o 4 rano! Zjadla i pospala do 7.40 znow zjadla i dalej spi takze nie ma co narzekac;D

Karmie piersia ja zbyt leniwa na mm jestem te wyparzanie itp

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
juz po ufff przyziernosc karkowa w normie 2.15mm w 13 tyg,CRL 72mm wiek ciazy wskazuje, że starsze dziecko, nadgonił moj bąbelek :) byl prawie miesiac temu mlodszy o tydzien, a teraz ze o 4 dni starszy :) teraz czekac na kolejne wyniki krew itd. jak cos bedzie nie tak maja do mnie zadzownic. mam bardzo wysoko macice musial sie ponaciskac zeby zobaczyc dzidziusia, ale taka moja uroda.
dziekuje wam bardzo za kciuki :*
@Gosica ja bralam ten vitex swansona pare dni, ale po nim testy owul mi wtedy nie pokazaly pozytywu jak nigdy, nie wie czy to zbieg okolicznosci, odstawilam go i w nastepnym cyklu było ok.
@Mikallo mnie czesem boli brzuch jak na @ pytalam go dzis o ten ból mowił ze ma prawo, ale jesli cie mocno boli to skontroluj to dla pewnosci.

Do góry